سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل و بررسی تجاوز به عنف در ایران و انگلستان و آمریکا

Publish Year: 1402
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 815
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FJLSLP01_094

Index date: 10 July 2023

تحلیل و بررسی تجاوز به عنف در ایران و انگلستان و آمریکا abstract

تجاوز جنسی که جرم جنسی نیست بلکه یک جرم خشونت بار است، لذا علاوه بر ایراد خدشه بر شخصیتو احساسات زن، سبب متضرر دانستن خانواده و اطرافیان زن و جامعه نیز می شود. قوانین ایران به صورت بسیار محدود از گذشته تاکنون و همچنین در قانون جدید قانون مجازات اسلامی به تاسی از فقه شیعه تنها به تعیین مجازات زنای به عنف پرداخته و خسارات مادی ناشی از آن را معین نموده است. بنابراین در بعد عنصر مادی و روانی و مفاهیم رضایت، عنف و اجبار و... و شرایط تحقق آن ها وارد هیچ بحثی نشدهو مقرراتی تعیین نکرده و حقوقدانان ایرانی نیز تاکنون در این حوزه به شکل مکتوب و در حوزه نشر و تحقیق ورود ننموده بودند. همچنین محدوده و قلمرو مداخلات کیفری سنتی در حیطه تجاوز به عنف و عدم رعایت اصل تناسب در تعیین ضمانت اجراهای کیفری موجبات تضییع حقوق قربانیان این جرم و بلکه بزه دیدگی دومین ناشی از عملکرد نهادهای عدالت کیفری را به دنبال داشته است. نتایج نارسایی های موجود در نظام ادله اثبات زنای توام با عنف و اکراه و بی توجهی به شواهد و دلایل علمی موجب ناتوانی قربانیان در اثبات ادعای خود شده و در پاره ای از موارد آنان را در معرض رابطه نامشروع قرار داده است. لذا در این نوشتار تلاش بر این بوده است که به جرم تجاوز به عنف از نگاه جرم شناسی پرداخته شود.

تحلیل و بررسی تجاوز به عنف در ایران و انگلستان و آمریکا Keywords:

تحلیل و بررسی تجاوز به عنف در ایران و انگلستان و آمریکا authors

بهناز تقی زاده

دانشچوی کارشناسی حقوق دانشگاه محقق اردبیلی

مهدیس تقوی

دانشچوی کارشناسی حقوق دانشگاه محقق اردبیلی

مقاله فارسی "تحلیل و بررسی تجاوز به عنف در ایران و انگلستان و آمریکا" توسط بهناز تقی زاده، دانشچوی کارشناسی حقوق دانشگاه محقق اردبیلی؛ مهدیس تقوی، دانشچوی کارشناسی حقوق دانشگاه محقق اردبیلی نوشته شده و در سال 1402 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی آینده پژوهی در فقه، حقوق و علوم سیاسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تجاوز به عنف ، اکراه ، اجبار ، رضایت ، زنان به عنف هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1402 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 815 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تجاوز جنسی که جرم جنسی نیست بلکه یک جرم خشونت بار است، لذا علاوه بر ایراد خدشه بر شخصیتو احساسات زن، سبب متضرر دانستن خانواده و اطرافیان زن و جامعه نیز می شود. قوانین ایران به صورت بسیار محدود از گذشته تاکنون و همچنین در قانون جدید قانون مجازات اسلامی به تاسی از فقه شیعه تنها به تعیین مجازات زنای ... .