سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل و شناسایی خرابیهای روسازی فرودگا هها با استفاده از نرمافزارGIS

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,882

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TAC03_037

Index date: 18 November 2012

تحلیل و شناسایی خرابیهای روسازی فرودگا هها با استفاده از نرمافزارGIS abstract

فرودگاهها از سرمایههای زیربنایی و استراتژیک هر کشور محسوب میشوند که هرساله بخش زیادی از بودجه کشورها علاوه بر بهرهبرداری، صرف ترمیم و نگهداری آنها میشود. با توجه به منابع محدود، تخصیص بهینه اعتبارات موجود در این زمینه حائز اهمیت بالایی است. یکی از مهمترین بخشهای هر فرودگاه عوامل میدان پروازی شامل باند پرواز، خزشراهها و توقفگاه هواپیماها است. نگهداری و ترمیمسالانه این اجزاء در مقیاس فرودگاههای کشوری بخش عظیمی از بودجه اختصاص یافته را تحت تأثیر قرار میدهد. با توجه به تعدد نشست و برخاست پروازها بر روی باند و نیز تردد و توقف مکرر هواپیماهای غول پیکر بر روی توقفگاهها، موجب خرابی و اضمحلال روسازی این اجزاء میشود. در این مقاله روشی ارائه شده است که بوسیله آن خرابیهای عوامل میدان پروازی فرودگاه شناسایی شده سپس اینخرابیها بر اساس اهمیت و تاثیرگذاری کدبندی میشود. کدهای مشابه در لایههای مختلف سیستم اطلاعات جغرافیایی دستهبندی و سپس براساس درصد خرابی پهنه بندی میشوند. نقشه های پهنهبندی با نمایش موقعیت، شدت و وسعت انواع خرابی های قابل مشاهده در سطح روسازی، به کارشناسان در تشخیص و تحلیل علل بروز خرابی ها و ارائه نحوه مرمت روسازی بر پایه مدیریت هزینه و سرمایه یاری می رساند. در نهایت اولویتبندی بر اساس نوع خرابی و موقعیت آن در قالب مدیریت ترمیم و نگهداری روسازی فرودگاهها ارائه میشود. اطلاعات ناشی از برداشت میدانی فرودگاه بینالمللی مهرآباد تهران به عنوان مهمترین فرودگاه عملیاتی کشور در قالب مطالعه موردی قرار گرفته است. نتایج حاصل از تحلیل خرابیهای این فرودگاه نشان داد که خرابیهای ناشی از زهکشی نامناسب بیشترین سهم در هزینههای نگهداری فرودگاه را دارد. دلیل عمده آن، تأثیر این عامل در خرابی سازهای روسازی این فرودگاه است.

تحلیل و شناسایی خرابیهای روسازی فرودگا هها با استفاده از نرمافزارGIS Keywords:

خرابی روسازی , روسازی فرودگاه , فرودگاه بین المللی مهرآباد , پهنهبندی خرابیها عوامل میدان پروازیGIS

تحلیل و شناسایی خرابیهای روسازی فرودگا هها با استفاده از نرمافزارGIS authors

رضا اسدالهی

کارشناس ارشد راه وترابری پژوهشکده حمل و نقل طراحان پارسه

سیدرامتین باقری

کارشناس ارشد راه وترابری پژوهشکده حمل و نقل طراحان پارسه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مهندسین مشاور گذراه، "مطالعات مرمت و بهسازی و زهکشی عوامل ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل و شناسایی خرابیهای روسازی فرودگا هها با استفاده از نرمافزارGIS" توسط رضا اسدالهی، کارشناس ارشد راه وترابری پژوهشکده حمل و نقل طراحان پارسه؛ سیدرامتین باقری، کارشناس ارشد راه وترابری پژوهشکده حمل و نقل طراحان پارسه نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی حوادث رانندگی و جاده ای پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خرابی روسازی، روسازی فرودگاه، فرودگاه بین المللی مهرآباد، پهنهبندی خرابیها عوامل میدان پروازیGIS هستند. این مقاله در تاریخ 28 آبان 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1882 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فرودگاهها از سرمایههای زیربنایی و استراتژیک هر کشور محسوب میشوند که هرساله بخش زیادی از بودجه کشورها علاوه بر بهرهبرداری، صرف ترمیم و نگهداری آنها میشود. با توجه به منابع محدود، تخصیص بهینه اعتبارات موجود در این زمینه حائز اهمیت بالایی است. یکی از مهمترین بخشهای هر فرودگاه عوامل میدان پروازی شامل باند پرواز، خزشراهها و توقفگاه هواپیماها است. نگهداری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل و شناسایی خرابیهای روسازی فرودگا هها با استفاده از نرمافزارGIS با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.