مقایسه نتایج طراحی آتشباری به روش های کونیا و انتقال انرژی در تونل های کوچک مقطع (مطالعه موردی معدن زغال سنگ رضی رامیان)
Publish place: 1st Iranian Coal Congress
Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,542
This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IRANCOAL01_107
تاریخ نمایه سازی: 1 آذر 1391
Abstract:
طراحی الگوی آتشباری تاثیر مستقیم برهزینه های مصرفی و زمان انجام پروژه ها دارد لذا باید روشهای متعددی جهت طراح یالگوی آتشباری بکاربرد و با توجه به شرایط هندسی شرایط سنگ شناسی و شرایط موجود ازلحاظ امکانات چالزنی و خرجگذاری مورد آزمایش قرارگیرد و درنهایت الگوی طراحی منتخب بهینه گردد روشهای متعددی جهت طراحی الگوی آتشباری تونلها وجود دارد که اغلب براساس طراحی تونلهای بزرگ مقطعA>10 m2 پارامتر بندی شده است دو روش معمول طراحی آتشباری زیرزمینی که براساس روشموازی می باشد روش طراحی کونیا و روش انتقال انرژی می باشد اگرچه این روشها معمولا برای تونلهای بزرگ مقطع بکارمی رود ولی با اندکی تغییرات و بهینه سازی قابلیت کاربری مفید آن جهت تونلهای کوچک مقطع نیز بوجود می آید.
Keywords:
Authors
هادی پور سعید
کارشناس ارشد استخراج از دانشکده مهندسی معدن دانشگاه تهران،کارشناس ا
محمد فاروق حسینی
دانشیار دانشکده مهندسی معدن،پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :