سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنگ شناسی و سنگ زایی نوار ماگمایی ائوسن-الیگوسن منطقه طارم و ژئوبارومتری توده های نفوذی منطقه

Publish Year: 1379
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,854

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI04_179

Index date: 20 September 2006

سنگ شناسی و سنگ زایی نوار ماگمایی ائوسن-الیگوسن منطقه طارم و ژئوبارومتری توده های نفوذی منطقه abstract

سنگ های آتشفشانی و آتشفشانی آواری سازند کرج به سن ائوسن، گستره ی وسیعی از چهارگوش طارم را به خود اختصاص داده اند. لکه های پراکنده ای از سنگ های آتشفشانی الیگوسن با ترکیب تراکی بازالت تا تراکی آندزیت بازالتی و با دگرشیبی زاویه ای اندک نهشته های ائوسن را می پوشاند . مجموعه های فوق توسط توده های نفوذی باتولیتی اپی زون با رخنمون خطی مشخص با روند NW-SE، مورد تهاجم قرار گرفته اند. سنگ های آتشفشانی ائوسن عمدتاً دارای ترکیب بازالتی و آندزی بازالت بوده و توسط انواع مختلف توف ها و ایگنمبریت ها همراهی می شوند. توده های باتولیتی شمال ورقه که در عضو کردکند (ائوسن زیرین) جایگیری کرده اند، در اطراف خود زون های دگرسانی گرمابی وسیعی را ایجاد کرده اند ولی توده های بخش جنوبی ورقه در نهشته های بالایی سازند کرج (عضو آمند) جایگیری کرده و اغلب فاقد زون های دگرسانی گرمابی وسیع بوده و در همبری آنها، دگرگونی در حد رخساره آلبیت-اپیدوت هورنفلس مشاهده می شود. توده های نفوذی مورد مطالعه جزء انواع I حواشی فعال قاره ای و متعلق به تیپ هیبریدی کمان ماگمایی حاشیه فعال قاره ای (باربارین1990) هستند. سری ماگمایی سنگ های آتشفشانی و پلوتونیک محدوده مورد مطالعه کالکوآلکالن با پتاسیم بالا و شوشونیتی بوده و از عناصر کمیابی مانند Th, Sr, Ba, Rb و K غنی شده اند. ویژگی های بافتی و کانی شناسی آنها نشانگر حضور فاز بخاری غنی از H2O در ماگمای مولد آنها بوده است.

سنگ شناسی و سنگ زایی نوار ماگمایی ائوسن-الیگوسن منطقه طارم و ژئوبارومتری توده های نفوذی منطقه authors

محسن موید

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز و دانشجوی دوره دکتری دانشگاه شهید بهشتی

محمد ولی ولی زاده

استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
.Alavi, M.1996, Tectonostra tigraphic Synthesis & Structural Style of the ...
_ P , F., Chappe.B. _ Thc origin of granites ...
_ Di'ier J..B:rbtrin B.]$)1, Fnclaves & Gvunitc Petrology. Elsevicr Amsterdan ...
_ _ D.Groves I.I. [9$7. P، 1:ssic _ _ & ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سنگ شناسی و سنگ زایی نوار ماگمایی ائوسن-الیگوسن منطقه طارم و ژئوبارومتری توده های نفوذی منطقه" توسط محسن موید، عضو هیات علمی دانشگاه تبریز و دانشجوی دوره دکتری دانشگاه شهید بهشتی؛ محمد ولی ولی زاده، استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1379 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 29 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1854 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سنگ های آتشفشانی و آتشفشانی آواری سازند کرج به سن ائوسن، گستره ی وسیعی از چهارگوش طارم را به خود اختصاص داده اند. لکه های پراکنده ای از سنگ های آتشفشانی الیگوسن با ترکیب تراکی بازالت تا تراکی آندزیت بازالتی و با دگرشیبی زاویه ای اندک نهشته های ائوسن را می پوشاند . مجموعه های فوق توسط توده های نفوذی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سنگ شناسی و سنگ زایی نوار ماگمایی ائوسن-الیگوسن منطقه طارم و ژئوبارومتری توده های نفوذی منطقه با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.