رویکرد فناوری اطلاعات (IT) در توسعه گردشگری الکترونیک

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,504

This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NGTC01_028

تاریخ نمایه سازی: 21 آذر 1391

Abstract:

در دنیای امروز که از ان به عصر ارتباطات و اطلاعات یاد می شود، هیچ صنعتی بدون بهره برداری از فن آوری های مدرن و همسو شدن با تحولات دیجیتال، نمی تواند راه پویایی و توسعه در اقتصاد پررقابت جهانی و حتی محلی را بپیماید و صنعت گردشگری نیز از این قاعده مستثنی نیست. از آنجا که صنعت گردشگری و جهانگردی مسئول 20 تا 30 درصد از فروش های مجازی بوده تردیدی نیست که همه کشورهای جهان در رقابتی تنگاتنگ به دنبال دریافت سهم بیشتری از درآمد و بالابردن سطح اشتغال ناشی از بهینه سازی این صنعت خدماتی در شورهای خود هستند. بکارگیری فناوری های نوین ارتباطی و سیستم های اطلاعاتی به منظور توسعه صنعت گردشگری را گردشگری الکترونیکی می نامند. گردشگری الکترونیکی یکی از مقولات مهم تجارت الکترونیکی بوده و از پیچیده ترین مصولاتی است که بصورت روی خط (On Line) ارائه می شود. گردشگران باید بتوانند نیازهای اطلاعاتی خویش را در باره مقصد (نظیر انواع جاذبه ها، راه های دسترسی، امکانات اسکان، غذا، حمل نقل، انواع نقشه های گردشگری و غیره) از طریق شبکه جهانی اینترنت مورد بررسی قرار داده و سفری را برنامه ریزی نمایند خرید محصول گردشگری و آشنایی با محیط مقصد قبل از سفر، ارائه اطلاعات دقیق و به روز و همچنین ارائه خدمات نوین از مزایایی است که یک سیستم جهانگردی الکترونیکی برای کاربران و گردشگران خود به ارمغان می آورد. تریست که ارتباط تنگاتنگی با گردشگری الکترونیک دارد نیز یکی از قدیمی ترین سرگرمی های افراد در جامعه های مختلف انسانی از دیرباز بوده است. در این مقاله سعی خواهیم کرد تا حد اماکن به موضوع گردشگری الکترونیکی پرداخته و هر آن چیز که با گردشگری الکترونیکی در ارتباط می باشد را تبیین و ارائه کنیم.

Keywords:

گردشگری الکترونیک , مزایای گردشگری الکترونیکی , سرویس های گردشگری الکترونیکی , نقش IT در گردشگری , هتلداری الکترونیکی , ویزای الکترونیکی , میهمان پذیری الکترونیکی , کاربردهای ICT در گردشگری و میهمان پذیری , ایران و گردشگری الکترونیک

Authors

غلامرضا معمارزاده

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مهرزاد سرفرازی

دانشجوی دکتری مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین (نو

سمانه فایض

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت سیستم های اطلاعاتی دانشگاه آزاد اسلامی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :