سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی شرایط بیوکلیمایی و اقلیم گردشگری استان اردبیل بر اساس شاخص CP و TCI

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,748

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NGTC01_098

Index date: 11 December 2012

ارزیابی شرایط بیوکلیمایی و اقلیم گردشگری استان اردبیل بر اساس شاخص CP و TCI abstract

بی تردید نقش اقلیم و شرایط آب و هوایی در مقوله توریسم امری انکار ناپذیر است. بطوری که عوامل و عناصر آب و هوایی، تعیین کننده میزان و نوع گردشگری است. با توجه به اهمیت مطالعات بیوکلیمایی در گردشگری، هدف تحقیق حاضر، شناخت محدوده های زمانی و مکانی مناسب شرایط آب و هایی استان اردبیل در چهار چوب اقلیم گردشگری می باشد. برای انجام این پژوهش از شاخص اقلیم گردشگری (TCI) و شاخص زیست اقلیمی بیکر (CP) استفاده سده است که برای بررسی این شاخص ها از 7 پارامتر اقلیمی در 3 ایستگاه سینوپتیکی استان استفاده شد. نتایج حاکی از آن است که در ماههای مهر، آبان، آذر، دی، بهمن و اسفند رتبه TCI استان بین شرایط نامطلوب تا قابل قبول بوده و در ماههای فروردین، اردیبهشت، خرداد، تیر، مرداد و شهریور شرایط اقلیم توریستی بین رتبه قابل قبول تا ایده آل قرار دارد. بر اساس شاخص CP ماههای خرداد، تیر، مرداد و شهریور بهترین زمان از نظر زیست اقلیمی می باشد. ا گر بخواهیم ایستگاههای استان را از نظر شرایط بهتر اقلیم گردشگری رتبه بندی کنیم، به ترتیب شهرهای پارس آباد، اردبیل و خلخال قرار دارند.

ارزیابی شرایط بیوکلیمایی و اقلیم گردشگری استان اردبیل بر اساس شاخص CP و TCI Keywords:

ارزیابی شرایط بیوکلیمایی و اقلیم گردشگری استان اردبیل بر اساس شاخص CP و TCI authors

بهروز سبحانی

استادیار گروه جغرافیای طبیعی گرایش (اقلیم شناسی) دانشگاه محقق اردبیلی

اکبر گل دوست

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته اقلیم در برنامه ریزی محیطی دانشگاه محقق ا

مجتبی عمرانی دورباش

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ساری صراف، بهروز، جلالی، طاهره، کمالی، آذین جلال، 1389 _ ...
- فرج زاده، منوچهر و احمد آبادی، علی، 1989، ارزیابی ...
- محمدی، حسین (1386). آب و هواشناسی کاربردی. چاپ دوم، ...
Scott, D، McBoyle, G. S chwartzentrub eر M , 2004, ...
Amelung , _ Viner , D, 2006, Meditranean Turism Exploring ...
Lewis, B, D, Howard, S, Moore, W , 2009, Climate ...
Matzarakis, Z, 2004, . Assessing climate for touris puposes: Existing ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی شرایط بیوکلیمایی و اقلیم گردشگری استان اردبیل بر اساس شاخص CP و TCI" توسط بهروز سبحانی، استادیار گروه جغرافیای طبیعی گرایش (اقلیم شناسی) دانشگاه محقق اردبیلی؛ اکبر گل دوست، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته اقلیم در برنامه ریزی محیطی دانشگاه محقق ا؛ مجتبی عمرانی دورباش، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه محقق اردبیلی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی جغرافیا و گردشگری در هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اقلیم گردشگری، شاخص TCI و CP، استان اردبیل هستند. این مقاله در تاریخ 21 آذر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1748 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بی تردید نقش اقلیم و شرایط آب و هوایی در مقوله توریسم امری انکار ناپذیر است. بطوری که عوامل و عناصر آب و هوایی، تعیین کننده میزان و نوع گردشگری است. با توجه به اهمیت مطالعات بیوکلیمایی در گردشگری، هدف تحقیق حاضر، شناخت محدوده های زمانی و مکانی مناسب شرایط آب و هایی استان اردبیل در چهار چوب اقلیم گردشگری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی شرایط بیوکلیمایی و اقلیم گردشگری استان اردبیل بر اساس شاخص CP و TCI با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.