سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ضرورت تقویت بخش خصوصی در کشاورزی و نقش آن در کارآفرینی واشتغالزایی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,318

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KNOWLEDGEBASE01_208

Index date: 29 December 2012

ضرورت تقویت بخش خصوصی در کشاورزی و نقش آن در کارآفرینی واشتغالزایی abstract

چالشهای اشتغال و بحث کارآفرینی یکی از مهمترین مسائل اجتماعی روز درکشور بشمار می آید و با توجه به میزان رشد جمعیت در سالیان گذشته می توان آن را مهمترین چالش اجتماعی چند دهه آینده نیز به حساب آورد . پیامدهای این بحران ، گسترش فقر و افزایش دیگر آسیبهای اجتماعی از قبیل دزدی ، فحشا ، اعتیاد و امثال آن است که طبیعتاً ثبات و انسجام اجتماعی را به مخاطره می اندازند . بخش کشاورزی یکی از بخشهای مهم اقتصادی است که به رغم فراهم نبودن برخی الزامات پایه ای، باتوجه به شرایط موجود جهانی به ناگزیر باید برای مقابله با چالش اشتغال در کشور از آن مدد گرفت . عوامل مرتبط با اشتغالزایی کشاورزی در کشور ر ا می توان 1 به - نوع سیاستگذاری ها، فرهنگ سازی و اقدامات اجرایی دستگاههای دولتی 2 اهمیت دادن به تحقیقات اصولی و کار بردی 3 گذر از - - کشاورزی سنتی و دستیابی به کشاورزی صنعتی و 4 فعال سازی بخش خصوصی تقسیم - کرد . در این بین نقش بخش خصوصی در ایجاد بستری مناسب جهت رشد و شکوفایی کشاورزی به عنوان یک صنعت و از همه مهمتر ایجاد اشتغال و توسعه کارآفرینی بسیار حائز اهمیت می باشد. تشویق سرمایه گذاران بخش خصوصی به سرمایه گذاری دراین بخش، توسط دولت و پشتیبانی لازم از نظر قانونی، اجتماعی و فیزیکی از سرمایه گذاریها از طریق ارائه خدمات رایگان، مشاوره فنی، اقتصادی و تشکیل مجتمع های تخصصی کشاورزی می تواند راهی بسوی شکوفای واقعی این صنعت در افزایش قابل توجه تولیدات، مدرنیزه کردن کشاورزی سنتی کشور، تولید علم و در نهایت بکارگیری نیروهای متخصص و رونق اقتصاد ملی در بخش کشاورزی عنوان نمود.

ضرورت تقویت بخش خصوصی در کشاورزی و نقش آن در کارآفرینی واشتغالزایی Keywords:

ضرورت تقویت بخش خصوصی در کشاورزی و نقش آن در کارآفرینی واشتغالزایی authors

سعید کلیچ

کارشناسی ارشد کشاورزی

امیر کدخدایی

دانشجوی دکتری کشاورزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اکبری، و دیگران، (1385)، برخی چالشهای نوین بر خاک محیط ...
زدار، م. (0.1386«ایجاد صندوقها تاثیر چشمگیری دررشد بخش کشاورزی داشته ...
جلالی اسفندآبادی، ع، جاودان، ا. (1389). «تاثیرآزادسازی تجاری براشتغال بخش ...
زاهدی، محمد جواد، (1383)، اقتصاد کشاورزی و توسعه، سال دوازدهم، ...
تزمان مدیریت و برنامه ریزی کشور(1381)، گزارش اقتصادی نظارت بر ...
صیقی، بگریان، م. (1383). «بررسی نگرش مدیران ارشد سازمانهای بادکشاورزی ...
کیان پور، س. (1388). » بررسی اجمالی خصوصی سازی درچند ...
مرگن، یا، (1391، خبرگزاری موج، موسسه فرهنگی خبری مرور وقایع ...
ملکوتی، محمد جعفر و دیگران. (1387)، روش جامع شخیص و ...
موسسه تحقیقاتی تدبیر اقتصاد(1382)، شاخص آزادی اقتصادی سال 2003 و ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ضرورت تقویت بخش خصوصی در کشاورزی و نقش آن در کارآفرینی واشتغالزایی" توسط سعید کلیچ، کارشناسی ارشد کشاورزی؛ امیر کدخدایی، دانشجوی دکتری کشاورزی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی کارآفرینی و مدیریت کسب و کارهای دانش بنیان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سرمایه گذاری، کشاورزی، اشتغالزایی، بخش خصوصی، کارآفرینی هستند. این مقاله در تاریخ 9 دی 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1318 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که چالشهای اشتغال و بحث کارآفرینی یکی از مهمترین مسائل اجتماعی روز درکشور بشمار می آید و با توجه به میزان رشد جمعیت در سالیان گذشته می توان آن را مهمترین چالش اجتماعی چند دهه آینده نیز به حساب آورد . پیامدهای این بحران ، گسترش فقر و افزایش دیگر آسیبهای اجتماعی از قبیل دزدی ، فحشا ، اعتیاد و امثال ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ضرورت تقویت بخش خصوصی در کشاورزی و نقش آن در کارآفرینی واشتغالزایی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.