سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرات اقتصادی _ اجتماعی گردشگری روستایی با استفاده از رویکرد سیستمی(مطالعه موردی: در روستای فرجین در همدان)

Publish Year: 1392
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 84
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

JR_TURIJ-2-4_009

Index date: 3 September 2023

بررسی اثرات اقتصادی _ اجتماعی گردشگری روستایی با استفاده از رویکرد سیستمی(مطالعه موردی: در روستای فرجین در همدان) abstract

گردشگری یکی از مهمترین موضوعات کنونی در زمینه توسعه روستایی به شمار می آید که از دیدگاه پایداری دارای ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی است. اگرچه توسعه گردشگری از طریق ارتقای سطح و کیفیت زندگی ، اشتغال و بهبود شاخص های اقتصادی _ اجتماعی به عنوان یکی از راه های بهبود اقتصاد کشور و رفاه اجتماعی دیده شده است، اما اگر این توسعه به صورت پایدار و با در نظر گرفتن تمامی ابعاد آن صورت نپذیرد می تواند آثار نامطلوب متعددی در زمینه های مختلف اقتصادی و طبیعی از جمله تهدید تخریب محیط زیست را بهمراه داشته باشد. روش تحقیق در این مطالعه بر اساس رهیافت تلفیقی کمی و کیفی شامل شبیه سازی دینامیکی با بهره گیری از نرم افزار I Think و روش تحلیلی _ توصیفی می باشد که در آن داده های مورد نیاز از طریق پرسشنامه و مصاحبه از ساکنین روستای فرجین در سال ۱۳۹۱ جمع آوری گردیده است.بررسی های حاصل از تحلیل عاملی نشان داد که شاخص های اقتصادی ، اجتماعی و زیست محیطی مهمترین مولفه های تاثیر پذیر از گردشگری روستایی بوده به طوری که حدود ۷۰ درصد از واریانس کل عامل ها را تبیین می کند.

بررسی اثرات اقتصادی _ اجتماعی گردشگری روستایی با استفاده از رویکرد سیستمی(مطالعه موردی: در روستای فرجین در همدان) Keywords:

بررسی اثرات اقتصادی _ اجتماعی گردشگری روستایی با استفاده از رویکرد سیستمی(مطالعه موردی: در روستای فرجین در همدان) authors

مسعود سامیان

دانشجوی کارشناسی ارشد توسعه روستایی دانشگاه بوعلی سینا همدان

حمید بلالی

استادیار اقتصاد کشاورزی و عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا همدان