سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی جایگاه چینه ای قاعده نهشته هایبعد از کرتاسه در منطقه بیرجند

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 120

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI12_388

Index date: 10 October 2023

بررسی جایگاه چینه ای قاعده نهشته هایبعد از کرتاسه در منطقه بیرجند abstract

دو برش چینه شناسی در شمال و جنوب بیرجند انتخاب و محتویات فسیلی انها با تاکید بر فرامینیفرا موردمطالعه قرار گرفته است. توالی سنگی مورد مطالعه به طور ناپیوسته بر روی مجموعه های افیولیتی قرار گرفته است. در برش فریزنوک که در شمال بیرجند قرار دارد گونه هایی از جنس های Alveolina, Rotalia Operculina, Flosculina, Glomalveolina, Nummulites, Discocyclina, Globorotalia sp. همچنین جلبک ها و بریوزوای زیر Subterraniphyllum thomasi, Lithopyllum sp., Lithothamnium sp., مورد شناسایی قرار گرفته است. در برش زرگر که در جنوب بیرجند قرار دارد گونه هایی از جنس های Alveolina, Nummulites, Miscellanea, Operculina, Assilina, Millola, Quinqueloculina, Rotalia, Somalina, Lokhartia, Coskinolina, Sakesarina, Globorotalia and Lithophyllum مورد شناسایی قرار گرفته است. بر اساس مجموعه فسیلی و موقعیت چینه شناسی سن پالئوسن پسین؟-ائوسن برای قاعده نهشته های بعد از کرتاسه در برش های مذکور پیشنهادمی گردد. بررسی سنگ شناسی و محتویات فسیلی نشان دهنده رسوبگذاری این دو مجموعه در یک محیط کمعمق ناشی از بالا آمدن و جایگیری مجموعه های افیولیتی در طی پالئوسن- ائوسن بوده است

بررسی جایگاه چینه ای قاعده نهشته هایبعد از کرتاسه در منطقه بیرجند authors

سید ناصر رئیس السادات

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه بیرجند

محمدحسن شکری

اداره تحت الارضی، مدیریت اکتشاف، شرکت ملی نفت ایران، تهران

محمدمهدی خطیب

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه بیرجند

محمدحسین زرین کوب

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه بیرجند

مقاله فارسی "بررسی جایگاه چینه ای قاعده نهشته هایبعد از کرتاسه در منطقه بیرجند" توسط سید ناصر رئیس السادات، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه بیرجند؛ محمدحسن شکری، اداره تحت الارضی، مدیریت اکتشاف، شرکت ملی نفت ایران، تهران؛ محمدمهدی خطیب، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه بیرجند؛ محمدحسین زرین کوب، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه بیرجند نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 18 مهر 1402 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 120 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دو برش چینه شناسی در شمال و جنوب بیرجند انتخاب و محتویات فسیلی انها با تاکید بر فرامینیفرا موردمطالعه قرار گرفته است. توالی سنگی مورد مطالعه به طور ناپیوسته بر روی مجموعه های افیولیتی قرار گرفته است. در برش فریزنوک که در شمال بیرجند قرار دارد گونه هایی از جنس های Alveolina, Rotalia Operculina, Flosculina, Glomalveolina, Nummulites, Discocyclina, Globorotalia sp. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی جایگاه چینه ای قاعده نهشته هایبعد از کرتاسه در منطقه بیرجند با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.