طراحی مدل سه بعدی اجرای حاکمیتی خط مشی های عمومی

Publish Year: 1396
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 79

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_IJPA-8-2_001

تاریخ نمایه سازی: 3 آبان 1402

Abstract:

زمینه: اجرای ایده آل خط مشی ها حاصل وجود هماهنگی و تناسب بین شکل حاکمیت دولت و خط مشی است. اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری نیاز به ایجاد بستر و اصلاحات ساختاری هر بخش دارد.در نتیجه شکل حاکمیت دولتی در کنار شیوه اجرای خط مشی در هر یک از بخشهای قانون باید کاملا روشن و واضح مشخص و تعریف شود، تا بتوانیم بهترین اجرا را از قانون مدیریت خدمات کشوری داشته باشیم. هدف: ارائه مدلی جامع که بتواند شکل اجرای قانون خدمات کشوری را سامان دهد، تا از این طریق بتوان قانون مدیریت خدمات کشوری را به شکل موثر تری اجرا نمود. روش ها: در این پژوهش در سه سطح به بررسی و آنالیز داده ها پرداخته شده، در سطح اول تحلیل توصیفی داده ها صورت گرفته است. در سطح دوم نیز به بررسی تحلیل استنباطی داده ها اقدام گردید و در نهایت به منظور ارائه مدل اصلی با بهره گیری از منطق فازی مدل نهایی و سه بعدی شکل گرفته است. یافته ها: در این پژوهش یک مدل ارائه گردیده است که به تعیین مناسب ترین نوع حاکمیت در هر سه حوزه (جذب و استخدام، نگهداری و آموزش) خط مشی قانون خدمات کشوری پرداخته است. نتیجه گیری: در نظام جذب و استخدام بهتر است دولت از قدرت و نفوذ خود برای بهینه تر شدن و قانونمند شدن این حوزه بهره ببرد. در حوزه آموزش و بهسازی، دولت حاکمیت خود را از طریق بخش خصوصی تحقق بخشد. در حوزه نگهداری لازم است دولت در این زمینه به ائتلافات سازمانی و گروههای شکل گرفته سازمانی ذی نفوذ اعتماد کرده و تنها از طریق ترغیب آنها، شکل حاکمیتی خود را حفظ نماید.

Keywords:

Authors

مهتاب محمدی

دانشجوی دکتری مدیریت دولتی(گرایش منابع انسانی)، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، ایران،mahtab_mohamadi۵۹@yahoo.com

سید مهدی الوانی

استاد تمام و عضو هیات علمی و ریاست دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، ایران، (مسئول مکاتبات) research.m@qiau.ac.ir

غلامرضا معمارزاده طهران

دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تهران، ایران، gmemar@gmail.com

قاسم انصاری رنانی

دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی تهران، Ansari.ghasem@gmail.com

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :