سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل سازی چگونگی پراکنش گاز دی اکسید کربن خروجی از نیروگاه ها

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,046

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NEC04_026

Index date: 13 October 2006

مدل سازی چگونگی پراکنش گاز دی اکسید کربن خروجی از نیروگاه ها abstract

مدل سازی پراکنش گازها در محیط اطراف واحدهای صنعتی از سالیان پیش در بسیاری از کشورهای دنیا رایج بوده و با استفاده از روش های م ختلف، مدل ی از نحوه پراکندگی و چگو نگی توز یع گازهای آلاینده در اطراف واحدهای صنعتی ارائه می شود . پروژه حاضر به مدل سازی پراکندگی گاز دی اکسید کربن (CO2) در نیروگاه زمین گرمایی ٢١٠ مگاواتی Nesjavellir در جنوب شرقی ایسلند پرداخته است . با توجه به اینکه گاز CO2 در نیروگاه های زمین گرمایی دارای بیشترین میزان غلظت در بخارهای خروجی است، مدل سازی پراکنش این گاز در این نوع نیروگاه ها از اولویت خاصی بر خوردار است . اطلاعات جمع آوری شده در این مطالعات با استفاده از نرم افزار Industrial Source Complex Model (ISC3 View) مو رد بررسی و پردازش قرار گرفت و نتایج حاصل به شکل نقشه های منحنی های همتراز غلظت گاز در محدوده ای به وسعت ٢٥ کیلومترمربع شامل محوطه نیروگ اه و ناحیه اطراف آن به تفکیک ماه برای مدت شش ماه از مارس تا آگوست سال ١٩٩٩ تهیه گردیده است . انستـیتـو مـلی بـهداشت و سلامـت حر فـه ای ) ) NIOSH و اداره بهـداشت و سلامـت شغـلی آمـریـکا را به عنوان استاندارد تع یین کرده اند . مقایسه ١٠٠٠٠ppm تا ٥٠٠٠ppm میزان CO2 ( برای گاز OSHA ) نتایج مدل سازی پراکنش CO2 طرح با استانداردها نشان می دهد که حداکثر میزان غلظت گاز CO2 در طول مدت مطالعه حدود ٦٠٠ppm بود ه که از میزان استانداردهای ارائه شده به مراتب کمتر است و انتظار می رود آثار مخربی بر موجودات و گیاهان اطراف نداشته باشد . لذا این نیروگاه از نظر تولید CO2 آلو دگی زیست محیطی ایجاد نمی کند .

مدل سازی چگونگی پراکنش گاز دی اکسید کربن خروجی از نیروگاه ها Keywords:

مدل سازی چگونگی پراکنش گاز دی اکسید کربن خروجی از نیروگاه ها authors

یونس نوراللهی

سازمان انرژیهای نو ایران ( سانا )

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Armannsson. H, and Kri stmannsdottir. H. , "Geothermal En vironmental ...
D Alessio, G.J. and Hartley, R. «EPA pollution control guidance ...
Gunnarsson. A, Steingrimsson _ B, Gunnlaugs son. E, Magnusson. J, ...
Jesse. L, and Cristiane. L., ;"User's guide of ISC3View and ...
Olafsson, M., ;"Sampling methods for geothermal fluids and gases?, RKUS ...
Webster, J.G. , *Chemical impacts of geothermal development. In: Brown, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل سازی چگونگی پراکنش گاز دی اکسید کربن خروجی از نیروگاه ها" توسط یونس نوراللهی، سازمان انرژیهای نو ایران ( سانا ) نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آلودگی هوا، مدل سازی , نیروگاه، زمین گرمایی , دی اکسید کربن هستند. این مقاله در تاریخ 21 مهر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2046 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدل سازی پراکنش گازها در محیط اطراف واحدهای صنعتی از سالیان پیش در بسیاری از کشورهای دنیا رایج بوده و با استفاده از روش های م ختلف، مدل ی از نحوه پراکندگی و چگو نگی توز یع گازهای آلاینده در اطراف واحدهای صنعتی ارائه می شود . پروژه حاضر به مدل سازی پراکندگی گاز دی اکسید کربن (CO2) در نیروگاه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی آلودگی هوا و شبکه گاز طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدل سازی چگونگی پراکنش گاز دی اکسید کربن خروجی از نیروگاه ها با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.