سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سیستم های تهویه مطبوع در ایران ( استفاده یا ضرر؟ )

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,964

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NEC04_085

Index date: 13 October 2006

سیستم های تهویه مطبوع در ایران ( استفاده یا ضرر؟ ) abstract

در سال ١٩٩٧ کیوتو ژاپن میزبان شرکت کنندگان در سمینار بین المللی تغییرات آب و هوا بود . جمع بندی سمینار، وظیفه ای را برای هر کشور دنیا معین می کرد و آن اینکه ه یچ کشور توسعه یافته و یا در حال توسعه ای نمی تواند بی توجه به تخریب های محیط زیستی ناشی از استفاده غلط از انرژی های تجدید ناپذیر باشد . هر کشور باید موظف به رعایت اصولی باش د که سلامت محیط زیست در گرو آنهاست . تغییرات آب و هوایی، گرم شدن کره زمین، پارگی لایه ازون و نزول باران های اسیدی ناشی از عدم صرفه جویی و استفاده بهینه از انرژی های تجدید ناپذیر و تولید بی رویه گاز دی اکسید کربن است . اگر واقعیت انکار ناپذیر فوق را قبول کنیم و خود را در مقابل جامعه بشری وظیفه مند بدانیم، آنگاه باید به فکر راه کارهایی باشی م که به مقصود جمع بندی سمینار کیوتو نزدیک و منطبق باشد . بحث فقط حفظ بنیان های اقتصادی نیست، اگر چه در جای خود بسیار مهم هستند، لیکن بحث حفظ سلامت محیط زیست برای نسل حاضر و نسل آینده است . متأسفانه نگاه به عملکرد مصرف انرژی در کشور ایران نشان از بی ملاحظگی م ا دارد . بطور مثال کاربرد سیستم های تهویه مطبوع در ساختمان ها به وی ژه ساختمان های اداری در کشورمان رو به افزایش است . واقعیت آن است که اینگونه تجهیزات نیازمند صرف ح داکثر انرژی در شرایط خارج از محدودة آسایش حرارتی بوده که مت أسفانه این مشکل مصادف با زمانی است که انرژی برق در حداکثر میزان ظرفیتی خود در حال مصرف است . اگر به صو رت علمی حجم ضرر استفاده از این تجهیزات را با نفع جزیی آنها مقایسه کنیم بی تردید هیچ فرد عاقل و ع لاقمند به همنوع خود بهره گیری از آنها را تجویز نمی کند . بح ث اصلی مقاله حاضر این است که با توجه به شرایط آب و هوایی شهر تهران بناهای مختلف نیازمند چنین تجهیزاتی هستند؟ قصد دار د با روش اندازه گیری مستقیم نشان ده د حد استفاده چقدر است، تا آنگاه به درستی و یا ن ادرستی روش اتخاذ شده در طول دهه اخیر پی ببریم . همچنین قصد دارد که نشان ده د آیا با روش های مناس بی می توان تأثیرات منفی این سیستم ها را در ساختمان های موجود و طراحی ساختمان های آینده کاهش داد . اگر چنین کنیم آنگاه صرفه جویی مصرف انرژی و سلامت محیط زیست به چه میزانی بالایی تضمین خواهد شد .

سیستم های تهویه مطبوع در ایران ( استفاده یا ضرر؟ ) Keywords:

آسایش حرارتی , صرفه جویی در مصرف انرژی , سیستم های تهویه مطبوع

سیستم های تهویه مطبوع در ایران ( استفاده یا ضرر؟ ) authors

شاهین حیدری

استادیار دانشگاه ایلام

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Givoni B. (1998) Climate C onsiderations in Building and Urban ...
Humphreys, M. A. and J. F. Nicol (1998) Unders tanding ...
Oseland, N. A. (1994) A comparison of the predicted and ...
Nicol, J. F. (1993) Thermal Comfort- A Handbook for Field ...
Heidari, Shahin and Sharples, S (2002) A comparative analysis of ...
Heidari, Shahin (2000) Is PMV capable of modification, The _ ...
Heidari, Shahin (2000/ 1381) Energy saving in students acc ommodation, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سیستم های تهویه مطبوع در ایران ( استفاده یا ضرر؟ )" توسط شاهین حیدری، استادیار دانشگاه ایلام نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آسایش حرارتی، صرفه جویی در مصرف انرژی، سیستم های تهویه مطبوع هستند. این مقاله در تاریخ 21 مهر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1964 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سال ١٩٩٧ کیوتو ژاپن میزبان شرکت کنندگان در سمینار بین المللی تغییرات آب و هوا بود . جمع بندی سمینار، وظیفه ای را برای هر کشور دنیا معین می کرد و آن اینکه ه یچ کشور توسعه یافته و یا در حال توسعه ای نمی تواند بی توجه به تخریب های محیط زیستی ناشی از استفاده غلط از انرژی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سیستم های تهویه مطبوع در ایران ( استفاده یا ضرر؟ ) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.