اثر القایی IDE۱ در تمایز سلول های بنیادی القا شده انسانی به سلول های آندودرم قطعی با استفاده از داربست نانوفیبر PCL
Publish place: Nova Biologica Reperta، Vol: 1، Issue: 1
Publish Year: 1393
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 196
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_NBR-1-1_002
Index date: 29 November 2023
اثر القایی IDE۱ در تمایز سلول های بنیادی القا شده انسانی به سلول های آندودرم قطعی با استفاده از داربست نانوفیبر PCL abstract
امروزه سلول های پرتوان القاشده به منزله یکی از جدیدترین و بهترین منابع سلولی برای سلول درمانی مرکز توجه قرارگرفته اند. در این مطالعه توان تمایزی سلول های انسانی کشت دادهشده بر داربست به سلول های آندودرم قطعی، که خود پیش ساز سلول هایی ازجمله سلول های هپاتوسیت، پانکراس و ششی هستند، بررسی شد. اجسام جنینی از سلول های پلوری پوتانت ساخته شد و سپس به داربست نانوفیبروز پلی کاپرولاکتون، که با روش الکترواسپینینگ تهیه شد، انتقال داده شد. سلول ها تحت تاثیر ریزمولکولی با عنوان فاکتور القاکننده آندودرمی IDE۱، به سلول های آندودرم قطعی تمایز داده شدند. بیان مارکرهای آندودرمی شامل SOX۱۷ ، FoxA۲ و GSC با روش ایمونوسیتوشیمی وRT-PCR تایید شد. در این تحقیق مورفولوژی و بقای سلول ها بهترتیب با استفاده از عکس های میکروسکوپ الکترونی و آزمون MTT بررسی شد. نتایج حاصل از تحقیق حاضر نشان می دهد که محیط کشت سه بعدی با استفاده از فاکتورهای مناسب می تواند بستر مناسبی برای رشد و تمایز سلول های پلوری پوتانت انسانی به سلول های آندودرم قطعی را فراهم آورد.
اثر القایی IDE۱ در تمایز سلول های بنیادی القا شده انسانی به سلول های آندودرم قطعی با استفاده از داربست نانوفیبر PCL Keywords:
اثر القایی IDE۱ در تمایز سلول های بنیادی القا شده انسانی به سلول های آندودرم قطعی با استفاده از داربست نانوفیبر PCL authors
Elham Hoveizi
دانشگاه شهید چمران
Mohammad Nabiuni
Kharazmi University
Kazem Parivar
Kharazmi University
Mohammad Massumi
National Institute of Genetic Engineering and Biotechnology
Jafar Ai
National Institute of Genetic Engineering and Biotechnology
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :