سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فناوری نانو دربهینه سازی تزریق آب درمخازن نفتی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 924

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC08_100

Index date: 22 February 2013

فناوری نانو دربهینه سازی تزریق آب درمخازن نفتی abstract

بالا بودن فشارتزریق و نیاز به صرف انرژی بیشتر بهمنظور تزریق کردن حجم مشخصی آب به مخزن یکی از مشکلاتی است که درمخازن با نفوذپذیری پایین وجوددارد برای حل این مشکل نانوپودر پلی سیلیکون مورد استفاده قرارمیگیرد این نانوپودر دارای بارالکتریکی مثبت بوده و پس از ورود به فضای سنگ میتواند درسطح دیواره دداخلی فضای متخلخل جذب شود نانوپودر آب گریز و چربی دوست پلی سیلیکون به عنوان عاملی جهت تقویت فشار به شدت آب گریز hydrophobic و نفت دوست lipophilie است و بعدازاینکه روی دیواره فضای متخلخل جذب شود موجب تغییر ترشوندگی سنگ مخزن می شود نانوپودر پلی سیلیکون همچنین باعث کاهش مقاومت دربرابر حرکت آب تزریقی درفضاهای خالی درون سنگ افزایش نفوذپذیری فاز ابی کاهش فشار تزریق و افزایش دبی آب تزریقی می شود دراین مقاله مکانیزم تقویت فشاراب تزریقی تغییر درترشوندگی و نفوذپذیری فازهای آبی و نفتی مورد بحث و بررسی قرارگرفته و بهترین غلظت نانوپودر پلی سیلیکون برای تزریق درسنگ مخزن مشخص می شود.

فناوری نانو دربهینه سازی تزریق آب درمخازن نفتی authors

عباس روستایی

دانشگاه صنعت نفت شهیدتندگویان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
L.D. Zhang.et al.: "Preparation and Application Technology for TJltrafine Powder", ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "فناوری نانو دربهینه سازی تزریق آب درمخازن نفتی" توسط عباس روستایی، دانشگاه صنعت نفت شهیدتندگویان؛ جمشید مقدسی؛ قاسم زرگر نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 924 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بالا بودن فشارتزریق و نیاز به صرف انرژی بیشتر بهمنظور تزریق کردن حجم مشخصی آب به مخزن یکی از مشکلاتی است که درمخازن با نفوذپذیری پایین وجوددارد برای حل این مشکل نانوپودر پلی سیلیکون مورد استفاده قرارمیگیرد این نانوپودر دارای بارالکتریکی مثبت بوده و پس از ورود به فضای سنگ میتواند درسطح دیواره دداخلی فضای متخلخل جذب شود نانوپودر آب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فناوری نانو دربهینه سازی تزریق آب درمخازن نفتی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.