سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل سازی سیستم سرمایشی و گرمایشی با استفاده از کلکتور خورشیدی و مخزن ذخیره ی آب گرم برای ساختمانی واقع در شهر کرمان به کمک نرم افزار ترنسیس

Publish Year: 1402
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 327

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MEECDSTS02_020

Index date: 11 December 2023

مدل سازی سیستم سرمایشی و گرمایشی با استفاده از کلکتور خورشیدی و مخزن ذخیره ی آب گرم برای ساختمانی واقع در شهر کرمان به کمک نرم افزار ترنسیس abstract

منابع سنتی انرژی موجب شده تا مفهوم ساختمان با انرژی خالص صفر و یا نزدیک به سفر توسعه پیدا کند، ایجاد ساختمان هایی با انرژی نزدیک صفر شرایط آب و هوایی مخصوص خود را دارد در این مطالعه سعی شده تا به منظور تهویه مناسب یک ساختمان تک واحده که در شهر کرمان واقع شده است با استفاده از نرم افزار شبیه سازی ترنسیس یک سیستم تهویه مطبوع که اجزای اصلی آن شامل کلکتور خورشیدی، مخزن آب گرم و یک چیلر جذبی هستند، مدل شود با بررسی عملکرد سیستم مشخص شد که به دلیل ظرفیت تابشی بالای شهر کرمان امکان ایجاد ساختمان هایی با انرژی خالص نزدیک به صفر، بسیار فراهم بوده و در صورت استفاده از این سیستم، در حدود ۹۰ درصد از توان مصرفی ساختمان برای سیستم تهویه در فصول سرد سال نیز این مقدار به طور متوسط ۳۰ درصد است و این در صورتی است که مساحت کلکتور برابر با ۲۰ متر مربع باشد. به دلیل جذب بالای انرژی تابشی در فصل تابستان استفاده از یک باتری به همراه پنل خورشیدی نیز برای بهبود عملکرد سیستم پیشنهاد داده شد.

مدل سازی سیستم سرمایشی و گرمایشی با استفاده از کلکتور خورشیدی و مخزن ذخیره ی آب گرم برای ساختمانی واقع در شهر کرمان به کمک نرم افزار ترنسیس Keywords:

مدل سازی سیستم سرمایشی و گرمایشی با استفاده از کلکتور خورشیدی و مخزن ذخیره ی آب گرم برای ساختمانی واقع در شهر کرمان به کمک نرم افزار ترنسیس authors

مهدی مهرپور

دانشجو کارشناسی ارشد، مهندسی مکانیک، دانشگاه تهران، تهران، ایران

مقاله فارسی "مدل سازی سیستم سرمایشی و گرمایشی با استفاده از کلکتور خورشیدی و مخزن ذخیره ی آب گرم برای ساختمانی واقع در شهر کرمان به کمک نرم افزار ترنسیس" توسط مهدی مهرپور، دانشجو کارشناسی ارشد، مهندسی مکانیک، دانشگاه تهران، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1402 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی دانشجویان و مهندسان برق و انرژی های پاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ساختمان های انوی خالص نزدیک صفر، سیستم تهویه، پنل خورشیدی، کلکتور خورشیدی، مخزن آ گرم، چیلر جذبی، ترنسیس هستند. این مقاله در تاریخ 20 آذر 1402 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 327 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منابع سنتی انرژی موجب شده تا مفهوم ساختمان با انرژی خالص صفر و یا نزدیک به سفر توسعه پیدا کند، ایجاد ساختمان هایی با انرژی نزدیک صفر شرایط آب و هوایی مخصوص خود را دارد در این مطالعه سعی شده تا به منظور تهویه مناسب یک ساختمان تک واحده که در شهر کرمان واقع شده است با استفاده از نرم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل سازی سیستم سرمایشی و گرمایشی با استفاده از کلکتور خورشیدی و مخزن ذخیره ی آب گرم برای ساختمانی واقع در شهر کرمان به کمک نرم افزار ترنسیس با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.