سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

امکان سنجی پیاده سازی مدیریت دانش درشبکه های همکاری علم و فناوری یک مطالعه موردی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,590

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRAMOT06_043

Index date: 3 March 2013

امکان سنجی پیاده سازی مدیریت دانش درشبکه های همکاری علم و فناوری یک مطالعه موردی abstract

اهمیت پیاده سازی مدیریت دانش درسازمان ها و شرکت های دانش بنیان پذیرفته شدهاست ما درمورد شبکه هایی که ازچندشرکت یا گروه مستقل دارای حداقل یک مرکز رهبری درون شبکه با ماموریت های عملیاتی مختلف ولی اهداف بلندمدت هماهنگ تشکیل میشوند نیز ضرورت پیاده سازی موفقیت آمیز مدیریت دانش به همین منوال و البته شدیدتر است منتها کمتر تحقیقی به این موضوع پرداخته است شبکه تحلیل گران تکنولوژی ایران ایتان درحقیقت شبکه ای ازگروه های رصد و تحلیل علمی و فناوری درحوزه های مختلف بوده که درسال 1379 تاسیس شده است دراین تحقیق امکان سنجی پیاده سازی سیستم ها و سامانه های مدیریت دانش دراین شبکه دربعد منابع انسانی ازطریق متغیرهای آشنایی با جایگاه دانش و ضرورت مدیریت دانش توانایی شناسایی ذخیره و مستندسازی منابع دانشی انگیزش بین گروه ها جهت به اشتراک گذاری دانش سازماندهی دانش توانایی تسهیم دانش استفاده کاربردی از دانش مورد ارزیابی قرارگرفته است.

امکان سنجی پیاده سازی مدیریت دانش درشبکه های همکاری علم و فناوری یک مطالعه موردی Keywords:

مدیریت دانش , شبکه های همکاری علمی فناوری

امکان سنجی پیاده سازی مدیریت دانش درشبکه های همکاری علم و فناوری یک مطالعه موردی authors

سیدمهدی شاهچراغ

کارشناس مرکز همکاریهای فناوری و نواوری ریاست جمهوری

علیرضا شاهمیرزایی

کارشناس ارشد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اخوان پیمان و روح ا... باقری، (1390)، مدیریت دانش، چاپ ...
پایگاه اینترنتی تحلیلی و اطلاع‌رسانی شبکه تحلیلگران تکنولوژی ایران، .TAN.ir ...
اخوان پیمان، محمدرضا زاهدی و علی نجمی، (1390)، عوامل کلیدی ...
مستندات گروه مدیریت دانش شرکت مشاوران توسعه آینده، (1385)، مدیریت ...
آذر عادل، منصور مومنی (1390)، آمار و کاربرد آن در ...
ابزری مهدی، محمدرضا کرمانی، (1384)، امکان سنجی استقرار مدیریت دانش ...
Nonaka I., (1991), The Knowledge Creating Company, Harward business Review, ...
Vasquez M. L., Gomez C. F., Lopez A. Z., Robledo ...
Pirro G. &Mastroiann P. & Talia D., 2010, A framework ...
Akhavan P., Jafari M. 8Fathian M., (2006), Critical success factors ...
Liebowitz, J., (1999), Key ingredients to the success of an ...
Wong, K.Y. and Aspinwall, E. (204), Characte rizing knowledge management ...
Akkermans H, Speel P. H., Ratcliffe A., Problem, (1999), Opportunity, ...
Vasconcelos, J., Seixas, P., Chris, K., Lemos, P., (2005), Knowledge ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "امکان سنجی پیاده سازی مدیریت دانش درشبکه های همکاری علم و فناوری یک مطالعه موردی" توسط سیدمهدی شاهچراغ، کارشناس مرکز همکاریهای فناوری و نواوری ریاست جمهوری؛ علیرضا شاهمیرزایی، کارشناس ارشد نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت دانش، شبکه های همکاری علمی فناوری هستند. این مقاله در تاریخ 13 اسفند 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1590 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اهمیت پیاده سازی مدیریت دانش درسازمان ها و شرکت های دانش بنیان پذیرفته شدهاست ما درمورد شبکه هایی که ازچندشرکت یا گروه مستقل دارای حداقل یک مرکز رهبری درون شبکه با ماموریت های عملیاتی مختلف ولی اهداف بلندمدت هماهنگ تشکیل میشوند نیز ضرورت پیاده سازی موفقیت آمیز مدیریت دانش به همین منوال و البته شدیدتر است منتها کمتر تحقیقی به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله امکان سنجی پیاده سازی مدیریت دانش درشبکه های همکاری علم و فناوری یک مطالعه موردی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.