بررسی شایستگی های شغلی و آموزشی مدیران و معاونان شرکت فولاد خوزستان و تدوین نیازهای آموزشی آنها بر اساس مدل استاندارد مهارت (S S)

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,524

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CHRD07_013

تاریخ نمایه سازی: 19 اسفند 1391

Abstract:

آموزش نوعی سرمایه گذاری مفید و یک عامل مهم در توسعه محسوب می شود که چنانچه به درستی و شایستگی برنامه ریزی و اجرا شود ، می تواند بازده اقتصادی قابل ملاحظه ای داشته باشد . قبل از تصمیم گیری راجع به هر دوره آموزشی بایستی مساله عملکرد نیروی انسانی را مورد بررسی قرار داد و دقیقا روشن ساخت که آیا آموزش بهترین راهکار برای کاهش شکاف بوجود آمده درعملکرد می باشد یا خیر ؟ در این پژوهش از مدل نیاز سنجی استاندارد مهارت استفاده شده است . جامعه آماری مورد پژوهش در این مطالعه شامل ۴3 (37 نفر مدیر-6 نفر معاون) از پرسنل شرکت فولاد خوزستان در سال ۱۳۸۹ می باشند. نمونه آماری برابر با جامعه آماری است و ابزار بکار رفته در این پژوهش شامل مشاهده و مصاحبه نیمه ساختار یافته می باشد . در این پژوهش پس از تحلیل و بررسی ویژگی شغل ها ، به تدوین شایستگی های شغلی ؛ متناسب با شرح وظایف آنها در حیطه قابلیت متناسب با آن شایستگی پرداخته شد و پس از آن جهت بررسی شایستگی های مدیران و معاونان شرکت فولاد خوزستان ، به تدوین نیازهای آموزشی و شغلی آنها پرداخته شد . پس از بررسی های موردنیاز در نیازهای برآمده و تطبیق آنها با مدل نیازسنجی استاندارد مهارت ( SS ) به دسته بندی نیازها در 3 حیطه کلی ؛ نیازهای حل مسئله ، نیازهای توانمند ساز و نیازهای استاندارد شغلی اقدام گردید . از نتایج برآمده از پژوهش حاضر ، می توان اینگونه استنباط کرد که بیشترین میزان حیطه نیازهای مدیران و معاونان این شرکت در حیطه نیازهای استاندارد شغلی که بیش از ۵۰ % نیازهای هر فرد در این دو گروه را شامل می شود ، حاکی از این امر است که کارکنان شرکت فولاد خوزستان در رده های بالای سازمانی در نیازهای استاندارد شغلی و همسان سازی کمبودهای دانشی ، مهارتی و نگرشی خود با استانداردهای بین المللی مشکل دارند . پس استفاده از مدل استاندارد مهارت در این پژوهش به دلیل کارایی این مدل برای رفع نیازهای کارکنانی که در سطح تسلط و در رده های بالای سازمانی قرار دارند ، می باشد .

Authors

اباصلت خراسانی

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی

اعظم ملامحمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته آموزش و بهسازی منابع انسانی

فهیمه سادات حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت آموزشی

هومن دوستی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته آموزش و بهسازی منابع انسانی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • _ ابطحی، حسین، آموزش و بهسازی منابع انسانی، موسسه مطالعات ...
  • _ باقری زاده، محمد، مدیریت سنجیده بنیان ها _ انتشارات ...
  • _ خراسانی اباصلت، حسن زاده بارانی کرد سودابه، راهبردها و ...
  • _ سعادت، اسفندیار، مدیریت منابع انسانی، انتشارات سمت، چاپ نهم ...
  • _ عیدی اکبر، علیپور رضا _ عبداللهی جواد، سنجش اثربخشی ...
  • _ فیروز بخت، فریبا، نیازسنجی آموزشی مربیان دوره پیش از ...
  • _ میرکمالی، محمد، آموزش ضمن خدمت اساسی ترین عامل بهسازی ...
  • BarbazeAe Jean, training need assessment, published by Pfeiffer, 2006. Diane ...
  • Grifths, ken & Williams, Richard. A learning approach to change, ...
  • Noe , remond A. et al, human resource management, Mc ...
  • نمایش کامل مراجع