ویژگی های بانکداری اسلامی در کاهش بحران های مالی نسبت به بانکداری متعارف
Publish place: Islamic Economics and Banking، Vol: 4، Issue: 13
Publish Year: 1394
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 181
This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
Export:
Document National Code:
JR_MIEA-4-13_006
Index date: 15 January 2024
ویژگی های بانکداری اسلامی در کاهش بحران های مالی نسبت به بانکداری متعارف abstract
چکیده شواهد نشان می دهد که بحران های مالی متعدد و گاه شدیدی در نظام بانکداری متعارف رخ داده است. در نگاه اول ممکن است این تصور ایجاد شود که نظام بانکداری اسلامی راه حلی برای کاهش بحران های مالی ندارد و این نظام بیشتر با جامعه سنتی هم خوانی دارد اما در بعد نظری ویژگی های این نظام و نظریاتی که در ارتباط با نحوه عملکرد آن وجود دارد گواهی بر این مدعا هستند که تمایلات برای ایجاد بانکداری اسلامی بیش ازپیش گسترش یافته است. از این رو در این پژوهش با استفاده از روش کتابخانه ای؛ ضمن ارائه علل وقوع بحران های مالی در سیستم مالی غربی، راه حل بانکداری اسلامی برای هر یک از دلایل ایجاد بحران بررسی شده و با ذکر دلایلی نشان داده شده است که بانکداری اسلامی در بعد نظری می تواند بحران های مالی را کاهش داده و می تواند راه حلی برای سیستم مالی جهانی باشد. ایران بعنوان یکی از کشورهایی که تنها بانکداری اسلامی اجازه فعالیت دارد، تلاش گسترده ای در این زمینه انجام داده است. اما متاسفانه بانکداری اسلامی در ایران عملا نتوانسته نقش خود را به خوبی ایفا کند لذا در پایان مقاله راهکارهایی برای افزایش کارایی بانکداری اسلامی در ایران ارائه شده است.
ویژگی های بانکداری اسلامی در کاهش بحران های مالی نسبت به بانکداری متعارف Keywords:
Keywords: Islamic Banking , Financial Crisis , Conventional Banking , Global Financial System. , واژگان کلیدی: بانکداری اسلامی , بحران مالی , بانکداری متعارف , سیستم مالی جهانی
ویژگی های بانکداری اسلامی در کاهش بحران های مالی نسبت به بانکداری متعارف authors
پیام نوروزی
کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف
مسعود زینلی دستمال باف
دانشجوی کارشناسی ارشد
سیده محبوبه حسینی
کارشناسی ارشد دانشگاه اصفهان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :