سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توسعه مدل شبه استاتیک از یاتاقان های مغناطیسی الکترودینامیکی به منظور شناور شدن روتور تک فاز

Publish Year: 1402
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 198

This Paper With 24 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IOGPST01_017

Index date: 21 January 2024

توسعه مدل شبه استاتیک از یاتاقان های مغناطیسی الکترودینامیکی به منظور شناور شدن روتور تک فاز abstract

سیستم تعلیق الکترودینامیکی از نیروهای دافعه ناشی از جریان های گردابی برای ایجاد سفتی مثبت به وسیله ابزارهای غیرفعال، بدون نقض معیار پایداری Earnshaw استفاده می کند. سیستم هایی که از این اصل برای معلق کردن درجات آزادی شعاعی و یا محوری روتور استفاده می کنند، یاتاقان های الکترودینامیکی نامیده می شوند. از آنجایی که جریان های گردابی را می توان با استفاده از آهن رباهای الکتریکی عرضه شده با جریان متناوب یا با حرکت نسبی بین یک رسانا و یک میدان مغناطیسی ثابت القا کرد، تحقیقات روی EDB پیکربندی های مختلفی را ایجاد کرده است. مقاله حاضر، ادبیات مربوط به یاتاقان های مغناطیسی غیرفعال الکترودینامیکی را بررسی می کند تا تکامل این فناوری را به سمت شناور شدن روتور کاملا غیرفعال، پایدار و مقایسه عملکرد EDBها با سایر فناوری های رایج یاتاقان مغناطیسی مورد بررسی قرار دهد. فن آوری های EDB شعاعی و محوری در تلاش برای ایجاد ارتباط سازمان یافته بین کارها و بحث در مورد برخی مسائل حیاتی که هنوز استفاده از EDBها در کاربردهای صنعتی را ممنوع می کند، بررسی می شوند. در این مقاله، یک یاتاقان مغناطیسی غیرفعال مخروطی تو در تو ارائه شده است؛ یاتاقان از یک روتور مخروطی تو در تو در داخل یک استاتور مخروطی تشکیل شده است، یعنی دو حلقه کج هم محور از آهنرباهای دائمی، هر دو با مقطع مستطیلی. با تغییر زاویه مخروط یا شیب روتور و استاتور، شعاع روتور را تعیین کرده و بیشترین نیرو برای سه حالت مغناطیسی مختلف فراهم گردیده است؛ برای این شعاع روتور بهینه، نشان داده می شود که یاتاقان با بیشترین حجم نیروی نرمال شده نیز بالاترین سفتی را دارد و علاوه بر این اغلب همچنین بیشترین سختی متغیر با جابجایی محوری را دارد؛ در نهایت، نشان داده شده است که یاتاقان های مخروطی با زاویه شیب ۶۰ درجه دارای سختی تقریبا ثابت و نیروی خطی متغیر با جابجایی محوری هستند که آن را به عنوان یک یاتاقان ایده آل می نماید.

توسعه مدل شبه استاتیک از یاتاقان های مغناطیسی الکترودینامیکی به منظور شناور شدن روتور تک فاز Keywords:

توسعه مدل شبه استاتیک از یاتاقان های مغناطیسی الکترودینامیکی به منظور شناور شدن روتور تک فاز authors

علیرضا محمودی فرد

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی (و مدرس دانشگاه ها)، گروه مدیریت صنعتی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه شاهد، تهران، ایران

علی ملکی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق مخابرات، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران، ایران،

مقاله فارسی "توسعه مدل شبه استاتیک از یاتاقان های مغناطیسی الکترودینامیکی به منظور شناور شدن روتور تک فاز" توسط علیرضا محمودی فرد، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی (و مدرس دانشگاه ها)، گروه مدیریت صنعتی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه شاهد، تهران، ایران؛ علی ملکی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق مخابرات، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران، ایران، نوشته شده و در سال 1402 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش سالانه پژوهش های نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شناور غیرفعال، یاتاقان های مغناطیسی، مدل شبه استاتیک، سیستم تعلیق، آهن ربای الکتریکی، یاتاقان الکترودینامیک، روتور دینامیک، EDB هستند. این مقاله در تاریخ 1 بهمن 1402 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 198 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیستم تعلیق الکترودینامیکی از نیروهای دافعه ناشی از جریان های گردابی برای ایجاد سفتی مثبت به وسیله ابزارهای غیرفعال، بدون نقض معیار پایداری Earnshaw استفاده می کند. سیستم هایی که از این اصل برای معلق کردن درجات آزادی شعاعی و یا محوری روتور استفاده می کنند، یاتاقان های الکترودینامیکی نامیده می شوند. از آنجایی که جریان های گردابی را می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله توسعه مدل شبه استاتیک از یاتاقان های مغناطیسی الکترودینامیکی به منظور شناور شدن روتور تک فاز با 24 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.