سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی جایگاه خصوصی سازی بخش کشاورزی و تاثیر آن در توسعه پایدار

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 813

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SADHE01_150

Index date: 18 April 2013

بررسی جایگاه خصوصی سازی بخش کشاورزی و تاثیر آن در توسعه پایدار abstract

هم اکنون بیش از سه دهه از توجه جهانی به موضوع حفاظت محیط زیست وحدود دو دهه از مباحث پیرامون توسعه پایدار می گذرد . قبل از این ایام، در تمامی پروژه های توسعه، صرفاً دیدگاه اقتصادی و ایجاد درآمد و بازده اقتصادی بیشتر، مد نظر بود.لیکن در دهه 1791 میلادی این ذهنیت در افکار سیاست گذاران و برنامه ریزان توسعه مطرح گردید که این گونه روند رشد اقتصادی نهایتاً منجر به تخریب محیط زیست، نا برابری اجتماعی،کاهش منابع و ... می شود وجبران این معضلات در دراز مدتموجب ضررهای فراوان اقتصادی خواهد شد. از آنجایی که بین بخش کشاورزی و سایر بخش های اقتصادی کشور از لحاظساختاری تفاوت های بسیاری وجود دارد، شیوه ی خصوصی سازی در این بخش نیز با سایر بخش ها متفاوت است. دولت در بخش های مختلف اقتصادی در اجرای سیاست های خصوصی سازی موفق تر از بخش کشاورزی بوده است. در این مدت عمده یهدف دولت در اجرای تعدیل اقتصادی قطع پرداخت یارانه و واگذاری فعالیت های دولتی به بخش خصوصی بوده است و در بخشکشاورزی تنها به حذف یارانه اکتفا شده است یکی از علل اصلی عقب ماندگی های بخش کشاورزی درکشورهای در حال توسعه نسبت به کشورهای توسعه یافته، این است که در کشورهای توسعه یافته بخش کشاورزی از سوی بخش صنعت کاملاً حمایت میشود، اما در کشورهای در حال توسعه نه تنها چنین چیزی مصداق ندارد، بلکه این بخش کشاورزی است که تا اندازه ای کاستی های بخش صنعت را جبران می کند

بررسی جایگاه خصوصی سازی بخش کشاورزی و تاثیر آن در توسعه پایدار Keywords:

بررسی جایگاه خصوصی سازی بخش کشاورزی و تاثیر آن در توسعه پایدار authors

سکینه کرمشاهی

مدرس دانشگاه پیام نور،

معصومه عموزاده

دستیار علمی، گروه جغرافیا، دانشگاه پیام نور،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پیرو شعبانی، م(1377). بررسی امکان خصوصی سازی ترویج کشاورزی در ...
جعفرزاده، ر(1386). برسی تطبیقی روند خصوصی سازی و چالش های ...
خادم آدم، ن(1387). سیاست خصوصی سازی در اقتصاد کشاورزی، ماهنامه ...
خورشید، ص(1386). فراتر از خصوصی سازی(تاملی بر اصل 44 قانون ...
درخشان، ح(1372). بررسی نقش آزاد سازی ترویج کشاورزی، فصلنامه ی ...
دلپسند، م(1386). تاثیر اجرای سیاست اصل 44 در بخش کشاورزی، ...
رضایی، م(1376). تعدیلات ساختاری اقتصاد، ترویج کشاورزی و ضرورت ترویج، ...
زمان زاده، ح(1388). ضرورت معکوس شدن فرایند خصوصی سازی در ...
زاهدی، شمس السادات و نجفی، غلامعلی(1385). مدیریت توسعه کشاورزی پایدار، ...
سازمان صنایع ملی ایران(1372). پیرامون واگذاری شرکت های دولتی، ضمیمه ...
عمادی، محمد حسین و عباسی، اسفندیار(1378). حکمت دیرین در عصر ...
مقصودی، ط(1386). چالش ها و فرصت های توسعه روستایی و ...
مهرگان، ن(1372). تاثیر خصوصی سازی بر بهره وری نهایی سرمایه ...
نجفی، غلامعلی(1385). مدیریت توسعه کشاورزی پایدار، فصلنامه مطالعات مدیریت، شماره ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی جایگاه خصوصی سازی بخش کشاورزی و تاثیر آن در توسعه پایدار" توسط سکینه کرمشاهی، مدرس دانشگاه پیام نور،؛ معصومه عموزاده، دستیار علمی، گروه جغرافیا، دانشگاه پیام نور، نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی توسعه پایدار کشاورزی ومحیط زیست سالم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خصوصی سازی، توسعه پایدار، کشاورزی هستند. این مقاله در تاریخ 29 فروردین 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 813 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هم اکنون بیش از سه دهه از توجه جهانی به موضوع حفاظت محیط زیست وحدود دو دهه از مباحث پیرامون توسعه پایدار می گذرد . قبل از این ایام، در تمامی پروژه های توسعه، صرفاً دیدگاه اقتصادی و ایجاد درآمد و بازده اقتصادی بیشتر، مد نظر بود.لیکن در دهه 1791 میلادی این ذهنیت در افکار سیاست گذاران و برنامه ریزان ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی جایگاه خصوصی سازی بخش کشاورزی و تاثیر آن در توسعه پایدار با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.