سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی وضعیت مکانیزاسیون شهرستان میاندوآب با استفاده از نرم افزار GIS و ارائه راهکارهای توسعه آن

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,504

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NATURE01_070

Index date: 20 April 2013

بررسی وضعیت مکانیزاسیون شهرستان میاندوآب با استفاده از نرم افزار GIS و ارائه راهکارهای توسعه آن abstract

مطالعه حاضر برای بررسی وضعیت مکانیزاسیون کشاورزی شهرستان میاندوآب با هدف بررسی وضعیت موجود و ارائه راهکارهای مناسب به منظور بهبود و افزایش کارآیی آن انجام گرفت. برای جمع آوری آمار و اطلاعات مورد استفاده در اینپژوهش از دو روش میدانی و اسنادی استفاده شده است. برای تحلیل داده ها از ضریب همبستگی داده ها استفاده شد. نتایج نشان داد متوسط درجه مکانیزاسیون عملیات مختلف زراعی برای محصولات عمده منطقه(گندم آبی، گندم دیم، چغندرقند)0 اسب بخار / %93 می باشد و نسبت به مقدار متوسط کشور که 56 % می باشد در حد پایینی قرار دارد. سطح مکانیزاسیون 39در هکتار برآورد شد. و نقشه های مربوطه نیز با استفاده از نرم افزار GIS تولید شد. نتایج نشان داد برای بالابردن این سطح تا 1/90 اسب بخار در هکتار در راستای تامین نیازهای منطقه، علاوه بر تراکتورهای موجود، نیاز به 449 دستگاه تراکتور برابر با% %10 تراکتورهای موجود با توان 56 اسب بخار می باشد. علاوه بر کمباین های موجود تعداد 39 دستگاه کمباین برابر با 100کمباین های موجود برای برداشت بموقع گندم و جو مورد نیاز است. حدود 00 % تراکتورهای منطقه دارای عمر بالای 19 سال هستند. برای افزایش کارایی ماشین های کشاورزی در منطقه، توجه به آموزش و تعلیم کاربران ماشین ها و همچنین به منظوراشاعه فناوری مناسب و افزایش درجه و سطح مکانیزاسیون، باید پس از شناسایی فناوری مناسب، ماشین ها و تجهیزات این فناوری نوین آمده و گسترش یابد.کلاسهای آموزشی و ترویجی، مزارع نمایشی و حمایت از شرکت های خدمات مکانیزاسیون برای تامین ماشین ها و ابزار این فناوری و گسترش آن در منطقه استفاده شود

بررسی وضعیت مکانیزاسیون شهرستان میاندوآب با استفاده از نرم افزار GIS و ارائه راهکارهای توسعه آن Keywords:

بررسی وضعیت مکانیزاسیون شهرستان میاندوآب با استفاده از نرم افزار GIS و ارائه راهکارهای توسعه آن authors

احسان باقری

دانش آموخته کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی

مرتضی شهیدزاده

عضو هیئت علمی گروه مکانیزاسیون و ماشین های کشاورزی دانشگاه آزاد اسلا

ارژنگ جوادی

عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی ایران

حسین محمدی مزرعه

عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی استان آذربایجان شرقی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
افشارآقاجری، ن.1382. بررسی وضع موجود و ارائه راهکارهای مناسب برای ...
لغوی، م، 1382. راهنمای کشاورزی دقیق برای متخصصین کشاورزی(ترجمه). چاپ ...
لک، م .ع. 1387. بررسی وضعیت مکانیزاسیون کشاورزی موجود در ...
لویمی، ن. الماسی، م. 1382. بررسی وضعیت مکانیزاسیون شمال اهواز. ...
میسمی، م ع. 1384. بررسی وضعیت موجود و ارائه راهکارهای ...
Valens, M. Agricultural potential in rwanda: A multi-location spatial approach ...
Perora. A. and Thillan Andarajan, V. 1999. GIS for land ...
Pimental, D. .Pimental, M., and Karpenste in-Machan, M.1998. Energy use ...
Rohi, R. 2005. Agricultural engineering & farm mechanization options under ...
Smith, H.P., Wilkes, L.H. 1997.Farm machinery and equipment. Tata McGraw ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی وضعیت مکانیزاسیون شهرستان میاندوآب با استفاده از نرم افزار GIS و ارائه راهکارهای توسعه آن" توسط احسان باقری، دانش آموخته کارشناسی ارشد مکانیزاسیون کشاورزی؛ مرتضی شهیدزاده، عضو هیئت علمی گروه مکانیزاسیون و ماشین های کشاورزی دانشگاه آزاد اسلا؛ ارژنگ جوادی، عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی ایران؛ حسین محمدی مزرعه، عضو هیئت علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی استان آذربایجان شرقی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی حفاظت و برنامه ریزی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مکانیزاسیون، GIS ، سطح مکانیزاسیون ، درجه مکانیزاسیون، شهرستان میاندوآب هستند. این مقاله در تاریخ 31 فروردین 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1504 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مطالعه حاضر برای بررسی وضعیت مکانیزاسیون کشاورزی شهرستان میاندوآب با هدف بررسی وضعیت موجود و ارائه راهکارهای مناسب به منظور بهبود و افزایش کارآیی آن انجام گرفت. برای جمع آوری آمار و اطلاعات مورد استفاده در اینپژوهش از دو روش میدانی و اسنادی استفاده شده است. برای تحلیل داده ها از ضریب همبستگی داده ها استفاده شد. نتایج نشان داد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی وضعیت مکانیزاسیون شهرستان میاندوآب با استفاده از نرم افزار GIS و ارائه راهکارهای توسعه آن با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.