سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

روش تعیین ضریب جذب صدا با استفاده از لوله های امپدانس

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,681

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCOHS07_147

Index date: 7 May 2013

روش تعیین ضریب جذب صدا با استفاده از لوله های امپدانس abstract

یکی از مهمترین مشکلات صنایع و محیط زیست آلودگی صوتی می باشد که در شرایطی برای کنترل و کاهش آن از جاذب ها استفاده می شود. در کشور ما تاکنون امکان اندازه گیری ضریب جذب خصوصاً برای صنایع تولید کننده این مواد فراهم نبوده، و مصرف کنندگان این مواد نیز از ضریب جذب مواد عایق خریداری شده اطمینان ندارند. اندازه گیری ضریب جذب با استفاده از لوله آکوستیکی و یک میکروفون و نسبت موج ایستاده و یا بر اساس عمل انتقال فشار صوت مرکب، با استفاده از دو میکروفون و تعیین تابع انتقال می باشد. در این روش ضریب جذب مواد عایق با استفاده از لوله های مقاومتی (Impedance tube) و بر اساس استاندارد ISO یا ASTM تعیین می شود که بایستی دارای ابعادی مشخص و قابل محاسبه بر اساس محدوده فرکانسهای جذبی مورد نظر برای اندازه گیری باشند. این لوله ها دارای طول حدود 35-25 سانتیمتر و قطر 15-2/5 سانتیمتر می باشند. این وسایل برای توسعه طرحهای تحقیقاتی آزمایشگاهی در تعیین ویژگیهای آکوستیکی مواد عایق صوتی بسیار کاربرد دارند. در این مقاله با طراحی نمونه لوله مقاومتی آکوستیکی بر اساس استاندارد های فوق، نحوه تعیین ضریب جذب مواد نیز گفته شده است.

روش تعیین ضریب جذب صدا با استفاده از لوله های امپدانس Keywords:

روش تعیین ضریب جذب صدا با استفاده از لوله های امپدانس authors

فرهاد فروهرمجد

عضو گروه بهداشت حرفه ای، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، و

پروین نصیری

دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده بهداشت، گروه بهداشت حرفه ای

معصومه احمدوند

شهرک صنعتی منتظریه، شرکت فارس شاسی، ویلا شهر، اصفهان

فرشاد فروهرمجد

دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده بهداشت، گروه بهداشت محیط

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ASTM E1050, Standard test method for impedance and absorption of ...
ISO 10534-2, Acoustics _ Determination of sound absorption coefficient and ...
Malcom J. Crocker, "Handbook of Noise and vibration control" John ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "روش تعیین ضریب جذب صدا با استفاده از لوله های امپدانس" توسط فرهاد فروهرمجد، عضو گروه بهداشت حرفه ای، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، و؛ پروین نصیری، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده بهداشت، گروه بهداشت حرفه ای؛ معصومه احمدوند، شهرک صنعتی منتظریه، شرکت فارس شاسی، ویلا شهر، اصفهان؛ فرشاد فروهرمجد، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده بهداشت، گروه بهداشت محیط نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش سراسری بهداشت حرفه ای پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ضریب جذب، لوله مقاومتی، امواج صوتی، جاذب صدا هستند. این مقاله در تاریخ 17 اردیبهشت 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2681 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مهمترین مشکلات صنایع و محیط زیست آلودگی صوتی می باشد که در شرایطی برای کنترل و کاهش آن از جاذب ها استفاده می شود. در کشور ما تاکنون امکان اندازه گیری ضریب جذب خصوصاً برای صنایع تولید کننده این مواد فراهم نبوده، و مصرف کنندگان این مواد نیز از ضریب جذب مواد عایق خریداری شده اطمینان ندارند. اندازه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله روش تعیین ضریب جذب صدا با استفاده از لوله های امپدانس با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.