فیزیولوژی تمرین و عملکرد ورزشی(فیزیولوژی تمرینات مقاومتی و هیپرتروفی عضلانی)

Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 37

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SPORTU01_137

تاریخ نمایه سازی: 25 فروردین 1403

Abstract:

تمرین مقاومتی چیست؟تمرینات قدرتی (یا تمرینات مقاومتی) تمریناتی هستند که برای بهبود قدرت و استقامت بدن طراحی شده اند. تمرینات قدرتی اغلب شامل وزنه است، اما فقط به وزنه و دمبل محدود نمیشود. برای بسیاری از ورزشها، تمرینات قدرتی یک تمرین مکمل است که باید در کنار ورزش اصلی برای موفقیت بهتر و پیشرفت بهتر ورزشکار انجام شود (مهرابی .(et al., ۲۰۲۳انواع انقباضات عضلانی و تولید نیروتولید نیرو در انواع مختلف انقباضات عضلانی مانند: درونگرا، ایزوله و برونگ را در کاربرد عناصر انقباض ی، رشته ها و عناصر الاستیک موازی، میزان نیروی تولید شده توسط عضله را تعیین میکند. لازم به ذکر است که در انقباض درونگرا، طول واحد حرکتی عمدا تنظیم میشود، در حالی که در انقباض برونگرا یک فعال سازی خودکار اضافی وجود دارد و از آنجایی که نیروی خارجی بیشتر از نیرویی است که عضله میتواند تولید کند، بنابراین دفاع مکانیسمها هم حرکات انعکاسی را فعال میکنند و هم نیروی بیشتری را در کنار هم ایجاد میکنند.محاسبه اختلاف بین حداکثر نیروی تولید شده توسط انقباض به سمت بیرون و طول، فرصتی را برای طراحی یک برنامه تمرینی بهینه فراهم می کند. بهبود عملکرد ممکن است از طریق تمرینی رخ دهد که باعث هیپرتروفی عضلانی میشود، زمانی که تفاوت قابل توجهی بین حداکثر نیروی تولید شده در انقباض به بیرون وجود دارد. در صورت وجود جهت گیری و طول یکسان، باید توجه داشت که سود توده عضلانی ناکافی است و بنابراین باید بر طراحی تمریناتی که هماهنگی عصبی عضلانی را با فراخوانی تعداد بیشبتری از واحدهای حرکتی و همگام سازی فعالیت های آنها بهبود میبخشد، تاکید کرد (قیصری .(et al., ۲۰۲۳

Authors

اج زید خضرثلاح

دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی (گرایش فیزیولوژی ورزشی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل)

رضا فرضی زاده

دانشیار گروه فیزیولوژی ورزشی (گروه فیزیولوژی ورزشی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل)