سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آب مجازی، مفاهیم و کاربردها

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,665

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SDCONF01_1274

Index date: 18 May 2013

آب مجازی، مفاهیم و کاربردها abstract

باتوجه به کمبود منابع آب و ارزش بالای کالاها کشورهای کم آب مفهوم جدیدی به نام آب مجازی را جهت تعیین استراتژیهای تولید خود برگزیدند ایران نیز به دلیل اینکه درمنطقه خشک و نیمه خشک واقع شده و متوسط بارندگی یک سوم متوسط بارندگی درجهان و ازطرفی تبخیر ازسطح آن نیز سه برابر متوسط جهان می باشدمقوله ی آب مجازی به عنوان یک سیاست درزمینه بهره برداری ازمنابع آب دردستور کار قرار گرفته است هدف ازارایه این مقاله معرفی و بررسی مفاهیم آب مجازی ضرورت ها و کاربرد تجارت آب درمدیریت منابع اب درایران می باشد.

آب مجازی، مفاهیم و کاربردها Keywords:

آب مجازی، مفاهیم و کاربردها authors

حمیده مولایی

دانشجویان کارشناسی ارشد

سیدسعید اسلامیان

دانشیاردانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[احسانی، م مخالدی، ه و برقی، ی؛ مقدمه‌ای بر آب ...
اردکانیان، ر و سهرابی، ر؛ تجارت آب مجازی: ادبیات جهانی ...
اجعفری، ع و زارعی، ق؛ تجارت مجازی آب و نقش ...
حسینی، س و ارشدی، م و بابایی، ح؛ آب مجازی: ...
نصیری، س و ناصری‌راد، ه؛ جایگاه و ارزش آب مجازی ...
Allan, J. A. Virtual water a long term solution for ...
Allan, J. A. "Virtual water - the water, food, and ...
Chapagain, A. K. and A. Y. Hoekstra. Virtual Water Flows ...
/9] Chapagain, A. K. and A. Y. Hoekstra. Water Footprints ...
Earle, A. The Role of Virtual Water in Food Security ...
Hoekstra, A. Y. (Ed.). Virtual Water Trade: Proceedings of the ...
Hoekstra, A. Y. Water Neutra. Reducing and Offsetting the impacts ...
Wichelns, D. The Role of 'Virtual Water' in effort to ...
Wichelns, D. "The role of 'virtual water in efforts to ...
Yang, H. , Wang, L. , Abbaspour, K. C. and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آب مجازی، مفاهیم و کاربردها" توسط حمیده مولایی، دانشجویان کارشناسی ارشد؛ سیدسعید اسلامیان، دانشیاردانشگاه صنعتی اصفهان؛ محمدمهدی کهن سال؛ ماریه فتاحی زاده نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی راه کارهای دستیابی به توسعه پایدار ( کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آب مجازی، مدیریت منابع آب، تجارت آب، بهره برداری هستند. این مقاله در تاریخ 28 اردیبهشت 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1665 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که باتوجه به کمبود منابع آب و ارزش بالای کالاها کشورهای کم آب مفهوم جدیدی به نام آب مجازی را جهت تعیین استراتژیهای تولید خود برگزیدند ایران نیز به دلیل اینکه درمنطقه خشک و نیمه خشک واقع شده و متوسط بارندگی یک سوم متوسط بارندگی درجهان و ازطرفی تبخیر ازسطح آن نیز سه برابر متوسط جهان می باشدمقوله ی آب مجازی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آب مجازی، مفاهیم و کاربردها با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.