سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین نیازهای تحقیقاتی در زمینه آب و فاضلالاب

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,227

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCRT02_097

Index date: 1 June 2013

تعیین نیازهای تحقیقاتی در زمینه آب و فاضلالاب abstract

به منظور شناخت نیازهای واقعی تحقیقاتی در مجموعه شرکت های آب و فاضلالاب و تعیین برنامه ها و فعالیتهای آتی، تعیین و شناخت خلالاء های موجود در آن زمینه امری ضروری محسوب می گردد تا بتوان از نتایج به دست آمده در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های میان مدت و بلندمدت در جهت جبران خلالاء های تحقیقاتی بهره گرفت. به منظور رفع مشکلالات موجود در حوزه تحقیقات ضروری بود آسیب شناسی و در مرحله بعد تدوین استراتژیهای راهبردی و سپس روند اولویت بندی و تعیین عناوین طرح های تحقیقات کاربردی در سطح شرکت های آب و فاضلاب مشخص گردد . مرکز تحقیقات و خودکفائی صنعتی شرکت مهندسی آب و فاضلالاب کشور با مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه شریف و شرکت مشاور نسبت به ارزیابی سوابق پیشین اقدام نمود . نتایج حاصله از پروژه آسیب شناسی و برنامه ریزی راهبردی ، تعیین 13 پروژه کاربردی از جمله ضرورت تدوین نقشه علمی در بخش تحقیقات آب و فاضلاب بود . در پروژه تعیین اولویت های تحقیقاتی ،به منظور جلوگیری از موازی کاری در ابتدا کلیه فعالیتهای تحقیقاتی انجام شده در مراکز مختلف مورد بررسی قرار گرفت که بدین جهت فعالیتهای تحقیقاتی انجام شده در مراکز گوناگون کشورمشتمل بر پایان نامه های دانشجویی (در سطح کارشناسی ارشد و دکتری)، مقالات (مقالات مجلات و همایش ها)، کتب چاپ شده و پروژه های تحقیقاتی مورد بررسی قرار گرفت . بررسی های انجام شده نشان داد برای هدایت و راهبری پروژه های تحقیقات کاربردی در سطح شرکت های آب و فاضلالاب ضروری است ضمن ایجاد زیر ساخت های لالازم، بر حسب الگوریتم اولویت بندی با شاخص تعیین مشکلالات موجود در شرکت ها و تعریف پروژه های تحقیقاتی جهت مرتفع شدن معیار تصمیم گیری در تعیین طرح های تحقیقاتی قرار گیرد . این تجربه مدیریتی برای دستیابی به اهداف تعیین شده در دستور کار مرکز تحقیقات قرار گرفت و در نهایت با توجه به پتانسیل سنجی تحقیقاتی موجود و بررسی مطالعات صورت گرفته، برنامه های تحقیقاتی در سال های 88 و 89 در جهت رفع مشکلالات موجود سازماندهی گردید به طوری که از انجام 67 درصد طرح های تحقیقاتی تکراری در سال 88 و 40 درصد از این طرح ها در سال 89 جلوگیری به عمل آمد که دریافت لوح غرفه برتر به مرکز تحقیقات و خودکفایی صنعتی به دلیل ارایه بیش از 600 محصول پژوهشی و فناوری توسط بیش از 80 شرکت فعال در صنعت آب و فاضلالاب (شرکت های آبفا و بخش خصوصی) و بیش از 30 محقق _______حقیقی در نمایشگاه ملی هفته پژوهش و فناوری سال 88 مبیین نظام بخشی و هدایت شرکت ها به تحقیقات کاربردی در صنعت آب و فاضلالاب است .

تعیین نیازهای تحقیقاتی در زمینه آب و فاضلالاب Keywords:

تحقیقات آب و فاضلالاب , برنامه ریزی , اجرای برنامه ها

تعیین نیازهای تحقیقاتی در زمینه آب و فاضلالاب authors

سید مهدی ثمره هاشمی

مشاور وزیر ، رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور

حسین عطائی فر

سرپرست مرکز تحقیقات و خودکفایی صنعتی، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور

ایوب ترکیان

رئیس انستیتو آب و انرژی دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سایت موسسات، سازمانها و مراکز تحقیقاتی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین نیازهای تحقیقاتی در زمینه آب و فاضلالاب" توسط سید مهدی ثمره هاشمی، مشاور وزیر ، رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور؛ حسین عطائی فر، سرپرست مرکز تحقیقات و خودکفایی صنعتی، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور؛ ایوب ترکیان، رئیس انستیتو آب و انرژی دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مدیریت پژوهش و فناوری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تحقیقات آب و فاضلالاب، برنامه ریزی ، اجرای برنامه ها هستند. این مقاله در تاریخ 11 خرداد 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1227 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور شناخت نیازهای واقعی تحقیقاتی در مجموعه شرکت های آب و فاضلالاب و تعیین برنامه ها و فعالیتهای آتی، تعیین و شناخت خلالاء های موجود در آن زمینه امری ضروری محسوب می گردد تا بتوان از نتایج به دست آمده در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های میان مدت و بلندمدت در جهت جبران خلالاء های تحقیقاتی بهره ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین نیازهای تحقیقاتی در زمینه آب و فاضلالاب با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.