سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اهمیت کارآفرینی و گرایش کارآفرینانه

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,657
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CMMS01_220

Index date: 15 October 2012

اهمیت کارآفرینی و گرایش کارآفرینانه abstract

در عصر حاضر، سازمانها به طور فزایندهای در یک محیط پویا و پیچیده عمل میکنند که دارای ویژگیهای تغییرات سریع، اساسی و ناپیوسته میباشد. در این شرایط ابعاد رقابت نیز با تغییراتی مواجه بوده است. سازمانهایی که به خلق ایده های نو تمایلی ندارند، ورود به بازارهای جدید را تهدید تلقی میکنند، ریسکپذیر نیستند، میلی به پیشگامی ندارند و نمیتوانند ارتباطات باز و مبتنی بر اعتماد متقابل ایجاد کنند، در رقابت با سازمانهای کارآفرین با شکست روبرو خواهند شد. بنابراین، سازمانها برای بقا در عرصه رقابت، به لحاظ مؤلفه هایی، مانند خلاقیت، نوآوری، ریسکپذیری و پیشگامی هم در امور پرسنلی و منابع انسانی و هم در زمینه ساختار و فرایندها ملزم هستند. از این رو، مفهوم کارآفرینی سازمانی و به تبع آن گرایش کارآفرینانه یعنی تمایل به کارآفرینی در سطح سازمانی، برای سازمانهای عصر جدید، اهمیت بسزایی پیدا کرده است. با توجه به اهمیت موضوع کارآفرینی و مزایایی که در نتیجه وجود آن حاصل میشود در این مقاله سعی شده است ضمن مقایسه انواع کارآفرینی و تشریح ضرورت کارآفرینی و گرایش کارآفرینانه، به بررسی تفاوتهای این دو موضوع پرداخته شود تا در نتیجه توجه به آن، سازمانها بتوانند هر چه بهتر در جهت بهرهبرداری از فرصتها گام بردارند.

اهمیت کارآفرینی و گرایش کارآفرینانه Keywords:

اهمیت کارآفرینی و گرایش کارآفرینانه authors

اکرم بیات مختاری

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ن

حبیب اله دعائی

دانشیار گروه مدیریت دانشگاه سیستان و بلوچستان

حسن توزنده جانی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ ایمانی‌پور، نرگس و زیوردار، مهدی. (1387)."بررسی رابطه گرایش به ...
_ پورقاز، عبدالوهاب رمحمدی، امین.(1390). "بررسی رابطه منابع قدرت مدیران ... [مقاله ژورنالی]
_ جهانگیری، علی. مبارکی، محمدحسن.(1388)." ارایه چارچوب ادراکی مناسب از ...
_ ذبیحی، محمدرضا. مقدسی، علیرضا (1388). "کارآفرینی از تئوری تاعمل". ...
- صالحی ایری، سیدرضا و شاه حسینی، علی. (1387)." نوآوری، ...
_ صمدآقایی، جلیل. (1382). "سازمان‌های کارآفرین".تهران: مرکز آموزش مدیریت دولتی. ...
_ عزیزپور، علی‌اکبر. مهدی‌وند، میرمحسن.(1389). "سرمایه اجتماعی و نقش آن ...
_ مقیمی، سید محمد.(1385). "کارآفرینی در سازمان های دولتی". تهران: ...
_ نیکومام، هاشم. حیدرزاده، کامبیز. (1385). "ارزیابی نقش گرایش کارآفرینانه. ...
_ هادی‌زاده‌مقدم، اکرم. رامین‌مهر، حمید. حسینی، سیدسجاد (1388). "بررسی ارتباط ...
Jun, Z. 2006 .Development of Theory On Entrepreneuri al Orientation: ...
Leonidas A. Zampetaki s, 2009, Konstantinos Kafetsios, Nancy Bouranta, Todd ...
Lim, Seongbae .2006. Entrepreneuri al Orientation and the Performance Of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اهمیت کارآفرینی و گرایش کارآفرینانه" توسط اکرم بیات مختاری، دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ن؛ حبیب اله دعائی، دانشیار گروه مدیریت دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ حسن توزنده جانی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی همایش علوم مدیریت نوین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کارآفرینی، گرایشکارآفرینانه، نوآوری، ریسکپذیری، پیشگامی هستند. این مقاله در تاریخ 24 مهر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1657 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در عصر حاضر، سازمانها به طور فزایندهای در یک محیط پویا و پیچیده عمل میکنند که دارای ویژگیهای تغییرات سریع، اساسی و ناپیوسته میباشد. در این شرایط ابعاد رقابت نیز با تغییراتی مواجه بوده است. سازمانهایی که به خلق ایده های نو تمایلی ندارند، ورود به بازارهای جدید را تهدید تلقی میکنند، ریسکپذیر نیستند، میلی به پیشگامی ندارند و نمیتوانند ... .