سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تفکر انتقادی برای دانش آموزان،رویکردی نوین در آموزش

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 955
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCIENCE01_029

Index date: 19 July 2013

تفکر انتقادی برای دانش آموزان،رویکردی نوین در آموزش abstract

این مطالعه با هدف بررسی نقش تفکر انتقادی برای دانش آموزان به عنوان رویکردی نوین در آموزش می پردازد. در این رابطه نظریه های اندیشمندان در این حوزه بررسی شده است. پژوهش حاضر از نوع کیفی است، بدین منظور نخست بامطالعه منابع گوناگون موجود در زمینه تفکر انتقادی، مفهوم و تاریخچه ی آن بیان می شود و سپس با بررسی نظریه های مطرح در این زمینه، مبانی نظری مشخص می گردد. در مرحله بعدی با بررسی مفاهیم و صورت بندی اهداف در پرتو ایننظریه ها به ضرورت تفکر انتقادی در نظام آموزشی پرداخته می شود. نتایج پژوهش حاضر بر اساس نظریه های بیان شده،نشان می دهد که تفکر انتقادی به عنوان یک هدف اصلی و مهم مهارتی زمان بر است ودر نظام آموزشی برنامه ها و تکالیفی در کتب درسی تدوین شود که مجال اندیشیدن و ابراز عقاید و موافقتها و مخالفتها را با مباحث مختلف علمی در اختیار دانش آموزان قرار دهند

تفکر انتقادی برای دانش آموزان،رویکردی نوین در آموزش Keywords:

تفکر انتقادی برای دانش آموزان،رویکردی نوین در آموزش authors

فاطمه رجب قورچی

کارشناس ارشد برنامه ریزی آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

سیده سمیه موسوی زاد

کارشناس ارشد برنامه ریزی آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

مقاله فارسی "تفکر انتقادی برای دانش آموزان،رویکردی نوین در آموزش" توسط فاطمه رجب قورچی، کارشناس ارشد برنامه ریزی آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول؛ سیده سمیه موسوی زاد، کارشناس ارشد برنامه ریزی آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش منطقه ای ارزیابی آموزش دروس علوم پایه، چالش ها ورهیافت ها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تفکر انتقادی، دانش آموزان، آموزش هستند. این مقاله در تاریخ 28 تیر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 955 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مطالعه با هدف بررسی نقش تفکر انتقادی برای دانش آموزان به عنوان رویکردی نوین در آموزش می پردازد. در این رابطه نظریه های اندیشمندان در این حوزه بررسی شده است. پژوهش حاضر از نوع کیفی است، بدین منظور نخست بامطالعه منابع گوناگون موجود در زمینه تفکر انتقادی، مفهوم و تاریخچه ی آن بیان می شود و سپس با بررسی ... .