مدل پارادایمی کیفیت گرایی در نظام آموزش عالی غیردولتی -غیرانتفاعی ایران

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CONFREH01_051

تاریخ نمایه سازی: 7 شهریور 1403

Abstract:

ضرورت لزوم توجه به کیفیت و کیفیت گرایی برای سازمانها و موسسات امروزی امری محسوس و واجب است . موسسات آموزش عالی غیردولتی -غیرانتفاعی نیز به عنوان یکی از عناصر اصلی در هر جامعه ای می بایست به این موضوع توجه جدی نشان دهند. در این پژوهش مدل پارادایمی کیفیت گرایی در نظام آموزش عالی غیرانتفاعی ایران مورد توجه قرار گرفت تا با طراحی این مدل، در مسیر دستیابی به این هدف آگاهانه عمل شود. پژوهش حاضر از نوع پژوهش های توسعه ای و کاربردی و دارای رویکرد کیفی می باشد که با بکارگیری نظریه داده بنیاد به اجرا در آمده است . در این پژوهش مدیران و مسئولان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی ، متخصصان دانشگاهی در حوزه آموزش عالی ، مدیران و مسئولان مرتبط با دانشگاهها و موسسات غیرانتفاعی در سازمانهای مربوطه و متخصصان و خبرگان مرتبط با موضوع به عنوان اعضای مشارکت کننده در این پژوهش تبیین گردیدند و با استفاده از روش نمونه گیری گلوله برفی از میان اعضای جامعه انتخاب شدند. تجزیه و تحلیل داده های بدست آمده از مصاحبه های نیمه ساختار یافته با استفاده از نرمافزار مکس کیودا مورد بررسی قرار گرفت . با تکیه بر روش کدگذاری در سه مرحله کدگذاری باز، کدگذاری محوری و کدگذاری انتخابی مدل نهایی کیفیت گرایی در نظام آموزش عالی غیردولتی -غیرانتفاعی ایران تبیین گردید.

Keywords:

موسسات آموزش عالی غیردولتی -غیرانتفاعی , کیفیت گرایی , گراندد تئوری .

Authors

محمدرحیم رمضانیان

دکتری مدیریت صنعتی گرایش تولید و عملیات. دانشیار گروه مدیریت دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه گیلان. (عضو هیئت موسس موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی راهبرد شمال)

سیدحسن آل طه

دکتری مدیریت بازرگانی گرایش رفتار سازمانی و مدیریت منابع انسانی ، دانشگاه اصفهان. (مدیر پژوهشی و فرهنگی موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی راهبرد شمال)