سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی سیستم ارتباطی مغز با رایانه با استفاده از مدل یادگیری عاطفی مورن

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,656

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AISST01_120

Index date: 27 July 2013

طراحی سیستم ارتباطی مغز با رایانه با استفاده از مدل یادگیری عاطفی مورن abstract

مطالعات زیادی در طی دو دهه اخیر نشان داده است که افراد می توانند از سیگنال های مغز خود برای انتقال تمایلات و اهداف خود به رایانه هاز طریق واسط های مغز و رایانه استفاده نمایند. این ابزارها از طریق ثبت سیگنال های مغز و ترجمه آنها به دستورات کنترلی عمل می نمایند. این تکنولوژی می تواند توسط افرادی که از معلولیت شدید بدنی رنج می برند و نمی توانند به صورت طبیعی از عضلات خود استفاده نمایند مورد استفاده قرار گیرد. دو مساله اساسی در استفاده از این تکنولوژی جدید به عنوان یک ابزار عمومی عبارتند از : نیاز اساسی به تجزیه و تحلیل دقیق این سیگنال ها جهت شناسایی بهترین و مفید ترین ویژگی هایی که برای برقراری ارتباط موثر می باشد و همچنین شناسائی اختلال هایی که هنگام تهیه این سیگنال ها رخ میدهد، به این اختلالها اصطلاحا آرتیفکت گفته می شود. در این مطالعه الگوریتم ژنتیک برای انتخاب بهترین ویژگیها و آنالیز اجزاء مستقل برای حذف آرتیفکت ها به عنوان روش های جدید در سیستم های واسط بین مغز و رایانه ارائه شده اند. بعد از حذف آرتیفکت های موجود و استخراج ویژگی های مناسب با استفاده از مدل یادگیری عاطفی مورن فعالیت های ذهنی فرد دسته بندی شده ، و مورد ارزیابی قرار گرفت و نتایج بدست آمده با نتایج حاصل از به کارگیری شبکه های عصبی پرسپترون، شبکه های عصبی احتمالاتی و ماشین بردار پشتیبان گردید.

طراحی سیستم ارتباطی مغز با رایانه با استفاده از مدل یادگیری عاطفی مورن Keywords:

الکتروانسفالوگرافی (EEG) , سیستم ارتباطی مغز با رایانه (BCI) , مدل یادگیری عاطفی مورن , الگوریتم ژنتیک , آنالیز اجزاء مستقل (ICA) و آرتفیکت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نتایج بدون استفاده از TcA 98/90 86/19 96/9 83/87 100 ...
Choose an initial (e.g random) weight vector w. ...
let w _ ...
If not converged, go back to 2. ...
V, = a(S, Max(.Re w-SA)) 5W, = B(S, (E -Re ...
/73 98/1 80/13 99/95 87165 100 ...
improvements to the LF-ASD asynchronous brain switch, " IEEE Trans ...
Workshop & Training Course, 2006. ...
J. Moren, Emotion and Learning: A computational model of the ...
Thulasidas M, Guan C, Ranganatha S, Wu JK, Zhu X, ...
Vigario RN, "Extraction of ocular artefacts from EEG using independent ...
_ _ vol 9, Te-Sheng Li, _ Feature Selection For ...
Andries P. Engelblrecht, _ Computational Intelligence An Introduction Second Edition, ...
Probabilistic Neural Network for the prediction of concrete Strength, ICCES, ...
Trans. On Pattern Analysis and Machine Intelligence, Vol.26, No.8, pp.1064-1072, ...
S. Avidan, "Support Vector Tracking, " IEEE Trans. On Pattern ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی سیستم ارتباطی مغز با رایانه با استفاده از مدل یادگیری عاطفی مورن" توسط نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی کاربرد سیستم های هوشمند (محاسبات نرم) در علوم و صنایع پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الکتروانسفالوگرافی (EEG)، سیستم ارتباطی مغز با رایانه (BCI)، مدل یادگیری عاطفی مورن، الگوریتم ژنتیک، آنالیز اجزاء مستقل (ICA) و آرتفیکت هستند. این مقاله در تاریخ 5 مرداد 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1656 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مطالعات زیادی در طی دو دهه اخیر نشان داده است که افراد می توانند از سیگنال های مغز خود برای انتقال تمایلات و اهداف خود به رایانه هاز طریق واسط های مغز و رایانه استفاده نمایند. این ابزارها از طریق ثبت سیگنال های مغز و ترجمه آنها به دستورات کنترلی عمل می نمایند. این تکنولوژی می تواند توسط افرادی که ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی الگوریتم ژنتیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی سیستم ارتباطی مغز با رایانه با استفاده از مدل یادگیری عاطفی مورن با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.