سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی زیستگاه پایکای افغانی Ochotona rufescens با استفاده از عوامل اکولوژیک پایدار مطالعه موردی: پارک ملی گلستان

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,220

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PWAE01_035

Index date: 16 August 2013

ارزیابی زیستگاه پایکای افغانی Ochotona rufescens با استفاده از عوامل اکولوژیک پایدار مطالعه موردی: پارک ملی گلستان abstract

تخریب زیستگاه در نواحی طبیعی تهدید بزرگ جهانی برای حفاظت از تنوع زیستی محسوب می شود. این تهدید می تواند آثار منفی چشمگیری بر محیط زیست، به ویژه حیات وحش جانوری داشته باشد این رو به روشهایی نیاز است که به کمک آنها بتوان زیستگاه ها را ارزیابی کرد تعیین وضعیت پراکنش گونه های حیات وحش و وضعیت زیست گاه های تحت اشغال آنها ازاهمیت به سزایی درمدیریت حیات وحش و زیستگاه ها برخوردار است به منظور ارزیابی زیستگاه گونه پایکاOchotona rufescens ازعوامل اکولوژیک پایدار شیب جهت و ارتفاع براساس نقاط حضور گونه استفاده شد برای تجزیه تحلیل داده ها ازنرم افزار MINITAB و 3.9 Arc GIS استفاده شد نتایج حاصل ازارزیابی زیستگاه نشان داد که زیستگاه مطلوب پایکا درپارک ملی گلستان عمدتا درمناطق صخره ای و کوهستانی درشیب های 5تا20درجه است همچنین جهت های ترجیحی این گونه بیشتر جهت جنوبی و شرقی است معمولا پایکاها دراین منطقه درارتفااع بین 1000تا 1500 متر ازسطح دریا زیست می کنند.

ارزیابی زیستگاه پایکای افغانی Ochotona rufescens با استفاده از عوامل اکولوژیک پایدار مطالعه موردی: پارک ملی گلستان Keywords:

ارزیابی زیستگاه پایکای افغانی Ochotona rufescens با استفاده از عوامل اکولوژیک پایدار مطالعه موردی: پارک ملی گلستان authors

محمد حسنی

دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

حسین وارسته مرادی

استادیار گروه محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- امیدی، م.، کابلی، م.، کرمی، م.، ماهینی، ع.، و ...
- خاکی صحنه، س.، علیزاده شعبانی، ا.، میر سنجری، م.، ...
- درویش صفت، ع. 1385. اطلس مناطق حفاظت شده. انتشارات ...
- ضیایی، ه. 1387. راهنمایی صحرایی پستانداران ایران، انتشارات کانون ...
- فلاح باقری، ف.، کابلی، م. و فراشی، آ. 1388. ...
- مجنونیان، ه.، زاهد، ب. _ حسن زاده کیابی، ب.، ...
- ملکی نجف آبادی، س.، همامی، م. _ ماهینی، ع. ...
- Anderson, R. P., and Meyer, E. M. 2004. Modeling ...
-Beever, E.A., Brussard, P.F. and Berger, J., 2003. Patterns of ...
-Bruggeman, J.B.. 2010. Pilot study on factors affecting pika population ...
-Haleem.A., Ilyas.O., Syed.Z. and Arya .s .k. 2012. Abundance and ...
- Morrison, M. L., Marcot, B. G. _ and Mannan, ...
- Olivier, F. _ and Wotherspoon, S. J. 2006. Modelling ...
_ Richardson, R. M. 2012. Factors Influencing Pika Foraging Behavior ...
_ Zheng Gang Guo, Xiao Feng Li, Xing Yuan Liu, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی زیستگاه پایکای افغانی Ochotona rufescens با استفاده از عوامل اکولوژیک پایدار مطالعه موردی: پارک ملی گلستان" توسط محمد حسنی، دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان؛ حسین وارسته مرادی، استادیار گروه محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش حفاظت از تالاب ها واکوسیستم های آبی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارزیابی زیستگاه، پایکا، GIS، پارک ملی گلستان هستند. این مقاله در تاریخ 25 مرداد 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1220 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تخریب زیستگاه در نواحی طبیعی تهدید بزرگ جهانی برای حفاظت از تنوع زیستی محسوب می شود. این تهدید می تواند آثار منفی چشمگیری بر محیط زیست، به ویژه حیات وحش جانوری داشته باشد این رو به روشهایی نیاز است که به کمک آنها بتوان زیستگاه ها را ارزیابی کرد تعیین وضعیت پراکنش گونه های حیات وحش و وضعیت زیست گاه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی زیستگاه پایکای افغانی Ochotona rufescens با استفاده از عوامل اکولوژیک پایدار مطالعه موردی: پارک ملی گلستان با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.