سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رویکرد ANN-GA در مدلسازی فرآیند بارش- رواناب با استفاده از دو تابع هدف مختلف در طول دوره های متفاوت (مطالعه موردی: حوضه رودخانه فهلیان در استان فارس)

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 929

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCWWE01_180

Index date: 28 August 2013

رویکرد ANN-GA در مدلسازی فرآیند بارش- رواناب با استفاده از دو تابع هدف مختلف در طول دوره های متفاوت (مطالعه موردی: حوضه رودخانه فهلیان در استان فارس) abstract

امروزه شبکه های عصبی مصنوعی به علت سادگی، عدم نیاز به تخصص هیدرولوژیک و دقت بالا در شبیه سازی وپیش بینی جریان آبراهه ها بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. در این رابطه یکی از راهکارهایی که برای حذف روشزمان بر سعی و خطا در یافتن ساختار مناسب شبکه عصبی ارائه می شود استفاده از الگوریتم ژنتیک می باشد که بهصورت خودکار پارامترهای هیدرولوژیک و هواشناسی و همچنین تعداد نرون های لایه های پنهان را بهینه می کند.یکی از مشکلاتی که در تلفیق شبکه عصبی با الگوریتم ژنتیک مطرح می شود، ایجاد پدیده بیش برازش می باشدکه منجر به عکس العمل نامناسب شبکه در برابر داده های جدید می گردد. هدف از این مطالعه بهره گیری از مزایای ANN-GA در شبیه سازی و پیش بینی آبدهی رودخانه با حذف پدیده بیش برازش می باشد. بدین منظور در مسئله بهینه سازی مربوط به این رویکرد ترکیبی، از دو تابع هدف حداقل سازی میانگین مربعات خطا و حداقلسازی شاخص اطلاعاتی آکایک استفاده شد و عملکرد آن در نمونه های با طول های متفاوت بررسی گردید. نتایج نشان داد که شبیه سازی و پیش بینی در رویکرد ANN-GA با تابع هدف حداقل سازی میانگین مربعات خطا، حتی با استفاده از روش توقف زودرس در برخی از طول دوره ها همراه با بیش برازش است. این در حالی است که بابکارگیری تابع هدف حداقل سازی شاخص اطلاعاتی آکایک بیش برازش به وقوع نمی پیوندد.

رویکرد ANN-GA در مدلسازی فرآیند بارش- رواناب با استفاده از دو تابع هدف مختلف در طول دوره های متفاوت (مطالعه موردی: حوضه رودخانه فهلیان در استان فارس) Keywords:

رویکرد ANN-GA در مدلسازی فرآیند بارش- رواناب با استفاده از دو تابع هدف مختلف در طول دوره های متفاوت (مطالعه موردی: حوضه رودخانه فهلیان در استان فارس) authors

خاطره رضایی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب، گروه مهندسی آب، دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، ایران

نوید جلال کمالی

استادیار، گروه مهندسی آب، دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، ایران

امیر جلال کمالی

استادیار، گروه مهندسی آب، دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پوستی زاده، ندا، نجفی، ن. 1390. مقایسه کاربرد شبکه عصبی ...
زارع. ا، حمید، بیات. و، م. 1390. ارزیابی مدل های ...
زارع زاده. م، محبوبه، بزرگ حداد، ا. 1389. شبیه سازی ...
کیا، مصطفی. 1389. محاسبات نرم در .MATLAB چاپ اول، انتشارات ...
کرمان - 8 و9 اسفند ماه 1391 ...
کرمان - 8 و9 اسفند ماه 1391 ...
Alpaslan, F., Egrioglu, E., Aladas, C .H., Tiring, E., 2012. ...
Dorum, A., Yarar, A., Sevimli, M _ Onucyildiz, M., 2010. ...
Kisi, O., 2005. Daily River Flow Forecasting Using Artificial Neural ...
Mohan, M . M., Srivastava, R .K., Bisht, D .C.S., ...
Mutlu, E., Chaubey, I., Hexmoor, H., Bajwa, S .G., 2008. ...
Nazemi, A, Poorkhadem, H., Akbarzadeh, M .R., Hosseini, S .M., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رویکرد ANN-GA در مدلسازی فرآیند بارش- رواناب با استفاده از دو تابع هدف مختلف در طول دوره های متفاوت (مطالعه موردی: حوضه رودخانه فهلیان در استان فارس)" توسط خاطره رضایی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی منابع آب، گروه مهندسی آب، دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، ایران؛ نوید جلال کمالی، استادیار، گروه مهندسی آب، دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، ایران؛ امیر جلال کمالی، استادیار، گروه مهندسی آب، دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، ایران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی علوم مهندسی آب و فاضلاب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الگوریتم ژنتیک، بیش برازش، پیش بینی، توقف زودرس، شبکه عصبی، شبیه سازی هستند. این مقاله در تاریخ 6 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 929 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه شبکه های عصبی مصنوعی به علت سادگی، عدم نیاز به تخصص هیدرولوژیک و دقت بالا در شبیه سازی وپیش بینی جریان آبراهه ها بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. در این رابطه یکی از راهکارهایی که برای حذف روشزمان بر سعی و خطا در یافتن ساختار مناسب شبکه عصبی ارائه می شود استفاده از الگوریتم ژنتیک می باشد که ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله رویکرد ANN-GA در مدلسازی فرآیند بارش- رواناب با استفاده از دو تابع هدف مختلف در طول دوره های متفاوت (مطالعه موردی: حوضه رودخانه فهلیان در استان فارس) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.