سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش برنامه ریزی شهری در مدیریت بحران زلزله (نگاهی به زلزله بم و شهر های اهر،ورزقان و هریس)

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,703

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCUDMABHAR01_023

Index date: 2 September 2013

نقش برنامه ریزی شهری در مدیریت بحران زلزله (نگاهی به زلزله بم و شهر های اهر،ورزقان و هریس) abstract

زمانی که حادثه ای طبیعی درشهراتفاق می افتد پیامدهای نسبت به هرمحیط و سکونتگاه دیگری زیانبارتر است لذا با تشخیص و تشریح اسیب های بلندمدت بردارایی ها و زندگی انسانی امکان آن وجود دارد که بتوان شانس رویداد مصیبت ها و پیامدهای زیانبارپس ازبلایای طبیعی را کاهش داد مخاطرات زلزله نه تنها به دلیل تاثیرپذیری مستقیم شهر نسبت به زلزله احتمالی است بلکه به دلیل رشدجمعیت و توسعه شهری غیرقابل کاهش می باشد بنابراین ایمنی سکونتگاه ها درنواحی زلزله خیز و لزوم ارزیابی عوامل خطرزای محیطی ازدیدگاه برنامه ریزی شهری بیش ازپیش ضرورت می یابد دراین راستا پژوهش حاضر درپی آن است که باهدف پیشگیری دربرابر زلزله به اهمیت نقش برنامه ریزی شهری درمدیریتبحران زلزله پرداخته و استراتژی این برنامه ریزی را به عنوان رویکرد بلندمدت مدیریت بحران بهینه و موثر درشهرها نشان دهد از این رو با بررسی زلزله های شهر بم و شهرهای اهرورزقان و هریس براساس اصول و معیارهای برنامه ریزی پیشنهادهایی به عنوان رویکرد منسجم شهرهای زلزله خیز انجام میشود که نقش موثری درپیش بینی برنامه های مدیریتی و شهری درکاهش اسیب ها و تلفات دارد.

نقش برنامه ریزی شهری در مدیریت بحران زلزله (نگاهی به زلزله بم و شهر های اهر،ورزقان و هریس) Keywords:

مدیریت بحران , شهر , برنامه ریزی شهری زلزله

نقش برنامه ریزی شهری در مدیریت بحران زلزله (نگاهی به زلزله بم و شهر های اهر،ورزقان و هریس) authors

صنم آفریدی

کارشناس ارشد شهرسازی

مینا سمیع یوسفی

کارشناس ارشد شهرسازی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله _ 1384، ...
ناطقی الهی، فریبرز، مدیریت بحران زمین لرزه در ایران، پژوهشگاه ...
حمیدی، ملیحه، 1371، ارزیابی الگوهای قطعه بندی اراضی و بافت ...
صالحی، اسماعیل. آقابابایی، محمدتقی. سرمدی، هاجر، 1389، تاب‌آوری جوامع : ...
حبیب، فرح، 1371، نقش فرم شهر در به حداقل رساندن ...
بحرینی، سید حسن و همکاران، 1375، برنامه ریزی کاربری زمین ...
Reyes, Marqueze L. 2004, Risk sensitive and uSe planning: toward ...
Munich Re, 2004, WWW. iabm _ _ g/co nfrence-pdfs/be _ ...
U.N. ommission on Sustainable Development. (2001), Natural disasters and sustainable ...
natural disaters, Bakground document for the World Summit on Sustainable ...
Uhcer, D., 1993, seismic damage of life line facilities and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش برنامه ریزی شهری در مدیریت بحران زلزله (نگاهی به زلزله بم و شهر های اهر،ورزقان و هریس)" توسط صنم آفریدی، کارشناس ارشد شهرسازی؛ مینا سمیع یوسفی، کارشناس ارشد شهرسازی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مدیریت بحران شهری با چشم انداز افق 1404 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت بحران، شهر، برنامه ریزی شهری زلزله هستند. این مقاله در تاریخ 11 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1703 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمانی که حادثه ای طبیعی درشهراتفاق می افتد پیامدهای نسبت به هرمحیط و سکونتگاه دیگری زیانبارتر است لذا با تشخیص و تشریح اسیب های بلندمدت بردارایی ها و زندگی انسانی امکان آن وجود دارد که بتوان شانس رویداد مصیبت ها و پیامدهای زیانبارپس ازبلایای طبیعی را کاهش داد مخاطرات زلزله نه تنها به دلیل تاثیرپذیری مستقیم شهر نسبت به زلزله ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله و مدیریت بحران و مدیریت شهری و مدیریت بحران شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله نقش برنامه ریزی شهری در مدیریت بحران زلزله (نگاهی به زلزله بم و شهر های اهر،ورزقان و هریس) با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.