سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بانکداری الکترونیک و تاثیر آن بر پدیده پول شویی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,293
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AIBS22_012

Index date: 3 September 2013

بانکداری الکترونیک و تاثیر آن بر پدیده پول شویی abstract

با توجه به اهمیت نظام های بانکداری و سو استفاده از این بستر برای مقاصد پولشویی، نیاز مبرم به تصویب و اجرای قوانین مرتبط و نیز اجرای سامانه های ضد پولشویی از سوی دولت ها و موسسات سیاستگذار در امور اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است. همچنین با توجه قرار گرفته است. همچنین با توجه به رشد تروریسم و تقلب های سازماندهی شده و پیچیدگی رفتار های مشکوک به پولشویی، بدون یک ابزار هوشمند و داده محور نمی توان در کشف پولشویی اقدام چشمگیری انجام داد. نکته مهم و شاید کاربردی در ایران نزدیکی این سامانه با سامانه های ضد رشوه خواری، تقلب، تخلف و نظام های بازرسی است که می تواند به عنوان ابزاری کارآمد برای واحد بازرسی بانک ها تلقی شود. هوش تجاری در صنعت بانکداری دانشی است که با بهره مندی از ابزارهای نوین داده کاوی، مدیران صنعت بانکداری کشور را قادر به نظارت، پایش و ارتقای خدمات مدرن مالی و بانکی می کند. از سوی دیگر، ارتقای سطح دانش مدیران بانکی، از پردازش آماری اطلاعات به مدیریت توانمدسازی دانش، نه تنها یک نیاز درون سازمانی در عصر حاضر است، بلکه یک الزام علمی نیز به شمار می آید. در این مقاله ابتدا، به صورت نظری رابطهی بانکداری الکترونیک و تاثیر آن بر پدیده ی پولشویی بررسی می شود و سپس در قالب یک الگوی تجربی این تجربی این ارتباط برای الکترونیکی ایران مورد ارزیابی قرار می گیرد.

بانکداری الکترونیک و تاثیر آن بر پدیده پول شویی Keywords:

بانکداری الکترونیک و تاثیر آن بر پدیده پول شویی authors

مقاله فارسی "بانکداری الکترونیک و تاثیر آن بر پدیده پول شویی" توسط گوگردچیان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی بیست و دومین همایش بانکداری اسلامی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بانکداری الکترونیک، پولشویی، هوش تجاری، داده کاوی هستند. این مقاله در تاریخ 12 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1293 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به اهمیت نظام های بانکداری و سو استفاده از این بستر برای مقاصد پولشویی، نیاز مبرم به تصویب و اجرای قوانین مرتبط و نیز اجرای سامانه های ضد پولشویی از سوی دولت ها و موسسات سیاستگذار در امور اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است. همچنین با توجه قرار گرفته است. همچنین با توجه به رشد تروریسم و تقلب ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بانکداری الکترونیک و بانکداری و پولشویی و داده کاوی طبقه بندی شده است.