سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ضرورت استفاده از راه آهن پر سرعت با رویکرد توسعه پایدار

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,379

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICRARE03_101

Index date: 5 September 2013

ضرورت استفاده از راه آهن پر سرعت با رویکرد توسعه پایدار abstract

امروزه ضرورت حفاظت از محیط زیست و کاهش آلودگی ناشی از توسعه های شهری بر کسی پوشیده نیست. با توجه به اثرات مخرب گازهای گلخانه ای و مشکلات محیطی ناشی ار انتشار این آلاینده ها و همچنین تجدید ناپذیری سوخت های فسیی، کاهش استفاده از این منبع انرژی حائز اهمیت ویژه است. با توجه به وابستگی شدید بخش حمل و نقل ریلی کشور به سوخت های فسیلی و آلایندگی بسیار زیاد این نوع سوخت، آلودگی سوتی ناشی از راه آهن موجود و سرعت پایین حمل و نقل آن، اهمیت استفاده از یک سیستم جایگزین احساس می شود. راه آهن پر سرعت به عنوان یک مگانیسم بسیار کارآمد در زمینه حمل و نقل درون شهری و برون شهری در کشورهای توسعه یافته و بسیاری از کشورهای در حالتوسعه شناخته و استفاده می شود. این نوع قطارها نه تنها با توجه به عدم ایجاد آلودگی هوایی و صوتی، دوستدار محیط زیست هستند، بلکه با افزایش سرعت سفر مطلوبیت بیشتری برای مسافراین خواهند داشت. از این رو می توان از این نوع قطارها به عنوان گزینه ای بسیار مناسب در توسعه پایدار نام برد. هدف اصلی این مقاله تبیین و تشریح برتری بکارگیری راه آهن پر سرعت در تقابل با راه آهن سنتی از دیدگاه توسعه پایدار می باشد. در حل این مساله از معیارهای اقتصادی و زیست محیطی استفاده می شود. برای این منظور شاخص های اقتصادی و زیست محیطی تعریف شده که به کمک آن بتوان مفاهیم کیفی را به مقادیر کمی تبدیل کرد. در نهایت از یک تابع مطلوبیت که به صورت جمع وزنی شاخص های ذکر شده محاسبه می شود، دو روش سنتی و مدرن با یکدیگر مقایسه می شوند. دستاورد و نتایج حاصله از این مقاله را می توان به دو بخش تولید تابع مطلوبیت و مقایسه و توجیه کمی اقتصادی قطارهای پر سرعت نسبت به قطارها سنتی تقسیم کرد.

ضرورت استفاده از راه آهن پر سرعت با رویکرد توسعه پایدار Keywords:

ضرورت استفاده از راه آهن پر سرعت با رویکرد توسعه پایدار authors

علیرضا سمیع عادل

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

امیر گل رو

استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مرتضی باقری

استادیار دانشکده مهندسی راه آهن، دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
http:/elpc.org, Environmenta Law & Policy Center, Benefits of high speed ...
California High-Speed Rail Authority, http ://www. cahighspeedrail .ca.gov ...
Journal of Transport Geo graphy, High Speed Rail in Britain: ...
Fiscal Studies, Comparing Investments in New Transport Infrastructur. Roads versus ...
The Annals of Regional Science, Cost-benefit analysis of the high-speed ...
ATOC, 2007. Baseline Energy Statement, ATOC, 2007. ...
ATOC, 2009. ATOC analysis for Greengauge 21 on the CO2 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ضرورت استفاده از راه آهن پر سرعت با رویکرد توسعه پایدار" توسط علیرضا سمیع عادل، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ امیر گل رو، استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ مرتضی باقری، استادیار دانشکده مهندسی راه آهن، دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی پیشرفتهای اخیر در مهندسی راه آهن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله راه آهن پرسرعت، توسعه پایدار، محیط زیست هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1379 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه ضرورت حفاظت از محیط زیست و کاهش آلودگی ناشی از توسعه های شهری بر کسی پوشیده نیست. با توجه به اثرات مخرب گازهای گلخانه ای و مشکلات محیطی ناشی ار انتشار این آلاینده ها و همچنین تجدید ناپذیری سوخت های فسیی، کاهش استفاده از این منبع انرژی حائز اهمیت ویژه است. با توجه به وابستگی شدید بخش حمل و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ضرورت استفاده از راه آهن پر سرعت با رویکرد توسعه پایدار با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.