سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر اکسید قلع در ریزساختار، خواص و خود احیایی لعاب متالیک پرسلانی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,911

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICC08_022

Index date: 6 October 2013

بررسی اثر اکسید قلع در ریزساختار، خواص و خود احیایی لعاب متالیک پرسلانی abstract

در این پژوهش به بررسی ساختار و خواص لعاب متال یک پرسلان ی در حضور اکس ید قلع وغیاب این اکسیدپرداخته شده است . بدین منظور فرمولاس یون اولیه در نظر گرفته شد و سپس اثر حضور اکسید قلع در خوداحیایی لعاب متال یک پرسلان ی ارزیابی گردید . به منظور بررس ی تشکیل فازها در حضور اکسید قلع، نمونه حاوی این اکسید و نمونه فاقد آن از آنالیزXRD استفاده شد. خواص مکان یکی و شیمیایی مورد انتظار از لعاب طبق استاندارد نیز مورد بررسی قرار گرفته، و نتا یج بررسی ها بصورت تست سختی، مقاومت شمیایی، ضریب انبساط حرارت ی و کشش سطح ی آورده شده است . با افز ایش اکس ید قلع در ترکیب سختی وکشش سطح ی افز ایش یافته و ضر یب انبساط حرارت ی بالاتر و مطلوب تر ی را نسبت به نمونه ها ی فاقد این اکسید دارا می باشد. نتایج آنا لیز XRD حضور فازها ی اکس یدی قلع و پیک های قو یتر عناصر فلز ی را نشان می دهد . در بررسی های سطح ی صورت گرفته توسطSEM افز ایش تبلور سطح ی در مقا یسه با نمونه فاقد ا ی ن اکس ید مشاهده شده که حاک ی از ا ین مطلب م ی باشد که در حضور اکس ید قلع مکان یزم خوداح یایی داخل لعاب بطور کامل تری صورت گرفته است . نتایج آزمایشاتCIE_Lab نمونه ن یز بصورت م یزان انعکاس، شکست و جذب (C* ،B* ،L*) در سطح در مقا یسه با شاهد ب یانگر وجود خواص درخشش سطح ی و متال یک در سطح نمونه ساخته شده می باشد.

بررسی اثر اکسید قلع در ریزساختار، خواص و خود احیایی لعاب متالیک پرسلانی Keywords:

بررسی اثر اکسید قلع در ریزساختار، خواص و خود احیایی لعاب متالیک پرسلانی authors

فریبا فیروزی

دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه شهید باهنر کرمان،

آزیتا روحی

دانشکده مواد، واحد علوم و تحقیقات تهران،

محمدرضا ایزدپناه

دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه شهید باهنر کرمان،

علی نعمتی

دانشکده مهندسی علم مواد، دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
باغشاهی سعید، میرحبیبی علیرضا، مظطرزاده فتح‌الله، تولید کنترل رنگ در ...
سافو هاشمی زنوز، فرآیند تولید کاشی و سرامیک ساکمی. ...
J. Roque, T. Pradell, "Evidence of nucleation and growth of ...
J. Roque, J. Molera, p. Sciau, E. Pantos and M. ...
A. Romani, C. Miliani, "Surface morphology and composition of some ...
R. Tichane, Cou _ _ publisher: Krouse Pub Inc, 1998. ...
J. Perez-Aranteg ue, A. Larrea, "The secret of early nanomaterials ...
Sacmi, from technology through machinery to kilns for sacmi tile, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر اکسید قلع در ریزساختار، خواص و خود احیایی لعاب متالیک پرسلانی" توسط فریبا فیروزی، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه شهید باهنر کرمان،؛ آزیتا روحی، دانشکده مواد، واحد علوم و تحقیقات تهران،؛ محمدرضا ایزدپناه، دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، دانشگاه شهید باهنر کرمان،؛ علی نعمتی، دانشکده مهندسی علم مواد، دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره سرامیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لعاب متالیک/XRD ،SEM /اکسید قلع، خواص فیزیکی- شیمیایی هستند. این مقاله در تاریخ 14 مهر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1911 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش به بررسی ساختار و خواص لعاب متال یک پرسلان ی در حضور اکس ید قلع وغیاب این اکسیدپرداخته شده است . بدین منظور فرمولاس یون اولیه در نظر گرفته شد و سپس اثر حضور اکسید قلع در خوداحیایی لعاب متال یک پرسلان ی ارزیابی گردید . به منظور بررس ی تشکیل فازها در حضور اکسید قلع، نمونه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر اکسید قلع در ریزساختار، خواص و خود احیایی لعاب متالیک پرسلانی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.