سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعامل معماری پایدارو انرژی های نو جهت بهینه سازی مصزف انرژی در ساختمان

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,139

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CBOEC02_282

Index date: 8 October 2013

تعامل معماری پایدارو انرژی های نو جهت بهینه سازی مصزف انرژی در ساختمان abstract

ساختمان ها یکی از مهمترین بخش های اقتصادی کروش روده و طیف گسترده ای از سایر صنایع را برای فعالیت های خویش به همراه دارد. اصلاح الگوی ساخت و ساز، بهره برداری و بازیافت مصالح از دغدغه های مهم کشورها برای توسعه پایدار است. معماری پایدار یک روش در طراحی است و به تقلیل مصرف منابع تجدید ناپذیر و بهینه سازی مصرف انرژی می پردازد، بگونه ای که استفاده هوشمندانه از منابع با درنظرگرفتن کیفیت زندگی نسلهای آینده، از مهمترین اهداف آن می باشد. در سالهای اخیر به دلایل گوناگن، لزوم صرفه جویی انرژی و بهینه سازی میزان مصرف آن در ساختمان، به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر نمایان شده است و با توجه به افزایش روند مصرف سوخت های فسیلی، محدودیت و غیرقابل تجدید بودن آنها و همچنین پیامدهای سوء زیست محیطی و بهداشتی ناشی از مصرف این منابع، سمت و سوی بسیاری از تحقیقات جهانی به مهار بحران انرژی جلب شده است. از این روی اکثر پژوهشگران می کوشند تا با جایگزینی انرژی های تجدید پذیر و با جرای اصول پایداری محیطی، از آلودگی محیط زیست بکاهند. در واقع معماری می تواند با استفاده ی هوشمندانه انر انرژی های پاک پایدار، کیفیت زندگی را ارتقاء داده و در تقلیل مصرف منابع تجدیدناپذیر و بهینه سازی مصرف انرژی های تجدیدپذیر مؤثر باشد. با این توصیف در مقاله حاضر هدف معرفی انرژی های نو و استفاده از آنها در معماری به منظور دستیابی به پایداری، کاهش آلودگی های زیست محیطی و بهینه سازی مصرف انرژی می باشد. همچنین استفاده از انرژی های تجدیدپذیر علاوه بر تولید و عرضه ی انرژی بیش از میزان تقاضای جهانی، می تواند انرژی را با هزینه ی بسیار کمتری در اختیار بشر قرار دهد و استفاده از این نوع انرژی ها در معامری می تواند بناها را به ساختمان هایی با کیفیت بالا و کم مصرف از نظر انرژی تبدیل کند که آسایش فیزیولوژیکی و روانی برای انسان فراهم می سازد. به این ترتیب با ترکیب فن و معماری و شکل گیری معماری بر اساس مقتضیات انرژی، می توان به سوی طراحی پایدار گام برداشت و معماری ای پدید آورد که هماهنگ با محیط و همخوان با پتانسیل های طبیعی است.

تعامل معماری پایدارو انرژی های نو جهت بهینه سازی مصزف انرژی در ساختمان Keywords:

معماری پایدار- بهینه سازی مصرف ا نرژی- انرژی های تجدیدپذیر- نگهداری انرژی

تعامل معماری پایدارو انرژی های نو جهت بهینه سازی مصزف انرژی در ساختمان authors

کریستینه ابراهیمیان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد هریس، گروه معماری، هریس، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آذربایجانی، مونا، مفیدی، مجید، مفهوم معماری پایدار، مجموعه مقالات همایش ...
ابراهیمی قوام آبادی، لیلا؛ فولادی دهقی، بهزاد، کاربرد انرژی خورشیدی ...
از انرژی های نو چه می دانید، گزارش دوم نشریه ...
اسمیت، بی، گرگ، کتاب اصول مدیریت انرژی. ...
حجارزاده و همکاران، درآمدی بر اقتصاد انرژی، نشر نور علم ...
راهنمای مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان، صرفه جویی در مصرف ...
صابری، امید، معماری با حداقل انرژی، سازمان بهینه سازی مصرف ...
طالقانی، گیتی، خلجی اسدی، مرتضی، توسعه انرژی های تجدیدپذیر، سمینار ...
قیابکلو، زهرا، تنظیم شرایط محیطی، انتشارات جهاد دانشگاهی، .1389 ...
مبرا، امیرحسین، نقش انرژی های تجدیدپذیر در توسعه ی روستاها ...
مک کارتی، بتل، بادخان، ترجمه محمد احمدی نژاد، نشر خاک، ...
نبین، سید بهزاد، انرژی در ساختمان، فصلنامه ارک، شماره چهار، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعامل معماری پایدارو انرژی های نو جهت بهینه سازی مصزف انرژی در ساختمان" توسط کریستینه ابراهیمیان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد هریس، گروه معماری، هریس، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی اقلیم، ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری پایدار- بهینه سازی مصرف ا نرژی- انرژی های تجدیدپذیر- نگهداری انرژی هستند. این مقاله در تاریخ 16 مهر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1139 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ساختمان ها یکی از مهمترین بخش های اقتصادی کروش روده و طیف گسترده ای از سایر صنایع را برای فعالیت های خویش به همراه دارد. اصلاح الگوی ساخت و ساز، بهره برداری و بازیافت مصالح از دغدغه های مهم کشورها برای توسعه پایدار است. معماری پایدار یک روش در طراحی است و به تقلیل مصرف منابع تجدید ناپذیر و بهینه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعامل معماری پایدارو انرژی های نو جهت بهینه سازی مصزف انرژی در ساختمان با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.