سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی میزان تأثیر مشارکت مردمی در افزایش موفقیت طرح های بافت فرسوده شهری با استفاده از مدلAHP (نمونه موردی:شهر جیرفت و هادی آباد قزوین)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,034

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IZEH01_109

Index date: 19 December 2013

بررسی میزان تأثیر مشارکت مردمی در افزایش موفقیت طرح های بافت فرسوده شهری با استفاده از مدلAHP (نمونه موردی:شهر جیرفت و هادی آباد قزوین) abstract

حجم بالای بافتهای فرسوده شهری از یک طرف و ایمن نبودن آنها در قبال سوانح طبیعی از طرف دیگر،خصوصاً پس از وقوع زلزلهی بم در ایران موجب نگرانی مدیران و مسئولان شهری شده و آثار مخرب کالبدی واجتماعی آن، مقامات دولتی را متوجه ضرورت داشتن رویکردی مؤثر در مواجهه با بافتهای فرسودهی شهری کرده است که پس از انجام آزمون و خطاهای مختلف، در نهایت همه به این نتیجهی واحد رسیدند که مشارکت وهمکاری عمومی عناصر کلیدی در مدیریت و برنامهریزی شهری معاصر مخصوصاً در اجرای طرحهای نوسازی و بهسازی بافتهای فرسودهی شهری میباشند.در این مقاله سعی بر آن است تا به ارزیابی میزان موفقیت این طرحهابا سنجش 6 معیار مشارکت مردمی، محرکهای توسعه،حمایت نهادهای دولتی،تأثیر شرایط زیست محیطی،ارزیابی و پایش روند توسعه و حمایت نهادهای مردمی به کمک فرآیند تحلیل سلسلهمراتبی) AHP ( و با بهرهگیری از نرم- افزار Expert Choice بپردازیم.که پس از انجام تحلیلها، و مشخص شدن اوزان معیارها به بررسی میزان تحققآنها در دو نمونه موردی محله هادی آباد قزوین و بافت فرسودهی شهر جیرفت با استناد بر آمارهای موجود و مصاحبه با کارشناسان دخیل در این دو پروژه پرداخته شد. در پایان نتیجه شد که طرح بافت فرسوده شهر جیرفت به دلیل مشارکت بیشتر مردم در تهیه و اجرای طرح از موفقیت بیشتری برخوردار بوده است.

بررسی میزان تأثیر مشارکت مردمی در افزایش موفقیت طرح های بافت فرسوده شهری با استفاده از مدلAHP (نمونه موردی:شهر جیرفت و هادی آباد قزوین) Keywords:

بافت فرسوده , طرحهای نوسازی و بهسازی , جیرفت , مشارکت مردمی , AHP

بررسی میزان تأثیر مشارکت مردمی در افزایش موفقیت طرح های بافت فرسوده شهری با استفاده از مدلAHP (نمونه موردی:شهر جیرفت و هادی آباد قزوین) authors

محمدرضا صادقی مقدم

کارشناسی ارشد طراحی و برنامه ریزی شهری و منطقه ای، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

طناز اسدالله زاده

دانشجوی مهندسی شهرسازی، پژوهشگر مرکز تحقیقات صنعت ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مهدی میرمعینی

دانشجوی مهندسی شهرسازی، پژوهشگر مرکز تحقیقات صنعت ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اکبرپور سراسکانرود، محمد و دیگران، ارزیابی مشارکت مردم در بهسازی ...
پژوهان، موسی و جهانیان، منوچهر، (1390) _ بررسی و طبقه ...
سجادی، ژیلا و دیگران _ (1390) _ بسازی و نوسازی ...
زبردست، اسفندیار، (1380)، کاربرد فرآیند تحلیل سلسله‌مراتبی در برنامه‌ریزی شهری ...
صادقی مقدم، محمدرضا، (1388) _ بررسی جایگاه مشارکت مردمی در ...
عندلیب، علیرضا، (1389)، اصول نوسازی شهری رویکردی نو به بافت‌های ...
فلامکی، منصور، (1384)، نوسازی و بهسازی شهری، سازمان مطالعه و ...
مومنی، مهدی و دیگران _ (1389)، تحلیلی بر طرح های ...
_ 1- نورانی، احسان، (388 1)، کاربرد تئوری چیدمان فضا ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی میزان تأثیر مشارکت مردمی در افزایش موفقیت طرح های بافت فرسوده شهری با استفاده از مدلAHP (نمونه موردی:شهر جیرفت و هادی آباد قزوین)" توسط محمدرضا صادقی مقدم، کارشناسی ارشد طراحی و برنامه ریزی شهری و منطقه ای، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین؛ طناز اسدالله زاده، دانشجوی مهندسی شهرسازی، پژوهشگر مرکز تحقیقات صنعت ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین؛ مهدی میرمعینی، دانشجوی مهندسی شهرسازی، پژوهشگر مرکز تحقیقات صنعت ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش منطقه ای معماری پایدار و شهر سازی ایذه (خشت اول ) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بافت فرسوده، طرحهای نوسازی و بهسازی، جیرفت، مشارکت مردمی ، AHP هستند. این مقاله در تاریخ 28 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1034 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که حجم بالای بافتهای فرسوده شهری از یک طرف و ایمن نبودن آنها در قبال سوانح طبیعی از طرف دیگر،خصوصاً پس از وقوع زلزلهی بم در ایران موجب نگرانی مدیران و مسئولان شهری شده و آثار مخرب کالبدی واجتماعی آن، مقامات دولتی را متوجه ضرورت داشتن رویکردی مؤثر در مواجهه با بافتهای فرسودهی شهری کرده است که پس از انجام آزمون ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بافت فرسوده طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی میزان تأثیر مشارکت مردمی در افزایش موفقیت طرح های بافت فرسوده شهری با استفاده از مدلAHP (نمونه موردی:شهر جیرفت و هادی آباد قزوین) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.