سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود عملکرد توربوکمپرسورهای گازی توسط سیستم فاگ و اثر بخشی آن در کاهش آلودگی زیست محیطی و صرفه جویی انرژی(مطالعه موردی)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,174

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ENERGYCONF03_063

Index date: 19 January 2014

بهبود عملکرد توربوکمپرسورهای گازی توسط سیستم فاگ و اثر بخشی آن در کاهش آلودگی زیست محیطی و صرفه جویی انرژی(مطالعه موردی) abstract

یکی از مشکلاتی که در روزهای گرم سال برای واحدهای توربین گازی رخ می دهد، افت توان خروجی می باشد. ازجمله روش های موثر برای رفع مشکل مذکور،می توان به روش سرمایش هوای ورودی به توربین گازی اشاره نمود.برهمین اساس سیستم FOG به عنوان خنک کننده هوای ورودی به توربوکمپرسور ردیفC-101Aبرای شرایط آب و هوایی ایستگاه تقویت فشار و تزریق گازگچساران پیشنهاد و پس از بررسی و ارزیابی فنی، اقتصادی وزیست محیطی طراحی و نصب گردید. این سیستم در سال 1388 راه اندازی و در سال 1390یکسری تستهای میدانی تکمیلی جهت بررسی جنبه های مختلف پروژه و ثبت پارامترهای عملیاتی و فرآیندی صورت گرفت که اعداد و ارقام حاکی از نتایج چشمگیری است. پس از راه اندازی سیستم فاگ، میانگین توان خروجی توربوکمپرسور مذکور در حدود 16 درصد افزایش، و میزان گازسوزی نیز در شرایط مختلف بیش از 43/10 میلیون فوت مکعب در روز کاهش پیدا کرد که تقریبا به همین میزان هم افزایش تزریق گاز در مخازن نفتی گچساران را در پی داشته است. با در نظر گرفتن قیمت گاز به ازای هر میلیون فوت متر مکعب حدود 1000 دلار ، نصب سیستم فاگ موجب جلوگیری از هدر رفت 11،142،000 دلار سرمایه در طول 3 سال کارکرد گردیده است.

بهبود عملکرد توربوکمپرسورهای گازی توسط سیستم فاگ و اثر بخشی آن در کاهش آلودگی زیست محیطی و صرفه جویی انرژی(مطالعه موردی) Keywords:

سیستم فاگ , توربین گازی , افزایش توان خنک کن تبخیری , اثرات زیست محیطی

بهبود عملکرد توربوکمپرسورهای گازی توسط سیستم فاگ و اثر بخشی آن در کاهش آلودگی زیست محیطی و صرفه جویی انرژی(مطالعه موردی) authors

محمدرضا انصاری

کارشناس مهندسی شیمی

نعمت اله اسدی

کارشناس ارشدمحیط زیست

سمیه رضاتوفیقی

کارشناس ارشدمهندسی کشاورزی

علی اکبر حافظی نیا

کارشناس مهندسی صنایع، گچساران شرکت بهره برداری نفت و گاز اداره سیستم ها و بهره وری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نباتی، ح؛ سلطانی حسینی، م:حسینی، ر _ عامری، م.ارزیابی فنی ... [مقاله کنفرانسی]
سعادتی.ا. اطلس جامع افزایش توان و راندمان نیروگاه های کشور ...
بهدشتی، ع؛ ابراهیم پور، دح؛ سرگلزانی، غ و ذبیحیان، ف. ...
M.Savic; E.Rostek; k. klaee S S on, A1 S tom(Switzerland) ...
A.R.ElhamiAmir et al., "Gas Turbine Power Augmentation By Inlet Air ...
C.B .Meher-Homj i, T.Mee III, _ Turbine power Augmentation by ...
A.R. E]hamiAmiri et al., Optimization of Nozzles Arrangement at Inlet ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود عملکرد توربوکمپرسورهای گازی توسط سیستم فاگ و اثر بخشی آن در کاهش آلودگی زیست محیطی و صرفه جویی انرژی(مطالعه موردی)" توسط محمدرضا انصاری، کارشناس مهندسی شیمی؛ نعمت اله اسدی، کارشناس ارشدمحیط زیست؛ سمیه رضاتوفیقی، کارشناس ارشدمهندسی کشاورزی؛ علی اکبر حافظی نیا، کارشناس مهندسی صنایع، گچساران شرکت بهره برداری نفت و گاز اداره سیستم ها و بهره وری نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس مدیریت انرژی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم فاگ، توربین گازی، افزایش توان خنک کن تبخیری ، اثرات زیست محیطی هستند. این مقاله در تاریخ 29 دی 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1174 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مشکلاتی که در روزهای گرم سال برای واحدهای توربین گازی رخ می دهد، افت توان خروجی می باشد. ازجمله روش های موثر برای رفع مشکل مذکور،می توان به روش سرمایش هوای ورودی به توربین گازی اشاره نمود.برهمین اساس سیستم FOG به عنوان خنک کننده هوای ورودی به توربوکمپرسور ردیفC-101Aبرای شرایط آب و هوایی ایستگاه تقویت فشار و تزریق ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود عملکرد توربوکمپرسورهای گازی توسط سیستم فاگ و اثر بخشی آن در کاهش آلودگی زیست محیطی و صرفه جویی انرژی(مطالعه موردی) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.