سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

باززایی گیاهچه های درون شیشه ای توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) از طریق کشت برگ و دمبرگ جهت تکثیر و ا نتقال ژن

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,589

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIGS12_0691

Index date: 25 January 2014

باززایی گیاهچه های درون شیشه ای توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) از طریق کشت برگ و دمبرگ جهت تکثیر و ا نتقال ژن abstract

با توجه به اهمیت میوه ی توت فرنگی به عنوان یک محصول مهم و روند رو به افزایش مصرف سرانه ی آن در دنیا و اهمیت اقتصاد آن در سودآوری و با نظر به سابقه ی درخشان کشت بافت گیاهان زراعی به منظور تکثیر بهینه ی آنها، کاشت بافت توت فرنگی نیز می تواند از اهمیت ویزه ای برخوردار باشد. همچنین مهمترین مرحله در انتقال ژن بدست آوردن باززایی موفق از گیاه است، بنابراین نهادینه شدن کشت بافت توت فرنگی اولین گام در انتقال ژن به آن برای رسیدن به اهداف گوناگون از جمله تولید واکسن های خوراکی می باشد. بدین منظور از ریز نمونه های برگ و دمبرگ Fragaria × ananassa Duch، پس از استریل ردن برای کشت infitro استفاده شد. کشت قطعات در محیط موراشیک و اسکورگ (MS) غنی شده با هورمون اکسین NAA و سیتوکنین BAP منجر به تولید گیاهچه شد. گیاهچه ها پس از انتقال به محیط MS ریشه دار شد. سپس گیاهچه ها به گلدان حاوی نسبت 2:1 از پرلیت و کوکوپیت انتقال داده شده و در آن جا با محیط بیرون تطابق یافتند.

باززایی گیاهچه های درون شیشه ای توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) از طریق کشت برگ و دمبرگ جهت تکثیر و ا نتقال ژن Keywords:

توت فرنگی(Fragaria × ananassa Duch) , باززایی , کشت بافت

باززایی گیاهچه های درون شیشه ای توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) از طریق کشت برگ و دمبرگ جهت تکثیر و ا نتقال ژن authors

اشکان تعویذی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز

اسماعیل ابراهیمی

استادیار دانشگاه شیراز

مختار جلالی جواران

دانشیار دانشگاه تربیت مدرس

احمد معینی

دانشیار دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Converse, R.H., Martin, R.R., Spiegel, S., 1987. Strawberry mild yellow-edge. ...
Hancock, J.F., J.L, Maas, C.H., Shanks, P.J., Breen, J.J., Luby., ...
Hancock, J.F., 1999. Strawberries. Department of horticulture, Michigan State University, ...
Kashi, A., Hekmati, J., 1991. Growing strawberries. Agricultural faculty of ...
Sharma, R.R., 2002. Growing Strawberries. International Book Publishing and Distributing ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "باززایی گیاهچه های درون شیشه ای توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) از طریق کشت برگ و دمبرگ جهت تکثیر و ا نتقال ژن" توسط اشکان تعویذی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز؛ اسماعیل ابراهیمی، استادیار دانشگاه شیراز؛ مختار جلالی جواران، دانشیار دانشگاه تربیت مدرس؛ احمد معینی، دانشیار دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توت فرنگی(Fragaria × ananassa Duch)، باززایی، کشت بافت هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1589 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به اهمیت میوه ی توت فرنگی به عنوان یک محصول مهم و روند رو به افزایش مصرف سرانه ی آن در دنیا و اهمیت اقتصاد آن در سودآوری و با نظر به سابقه ی درخشان کشت بافت گیاهان زراعی به منظور تکثیر بهینه ی آنها، کاشت بافت توت فرنگی نیز می تواند از اهمیت ویزه ای برخوردار باشد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله باززایی گیاهچه های درون شیشه ای توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) از طریق کشت برگ و دمبرگ جهت تکثیر و ا نتقال ژن با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.