سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی خواص سطحی روکش استلایت 6 با تغییر تعداد پاس

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,156

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISSE14_074

Index date: 29 January 2014

ارزیابی خواص سطحی روکش استلایت 6 با تغییر تعداد پاس abstract

در این مقاله اثر تغییر تعداد پاس جوشکاری بر رفتار سایشی روکش استلایت حاصل از جوشکاری GMAW بررسی می گردد. بدین منظور بر روی نمونه ها روکش استلایت به صورت یک پاس و دو پاس رسوب داده شد و جهت ارزیابی ریز ساختار آزمایش های متالوگرافی SEM و XRD انجام گرفت و بمنظور ارزیابی خواص روکش آزمایش های سختی و سایش انجام گرفت. نتایج حاصل نشان داد با اعمال پاس دوم به علت افزایش حرارت ورودی و کاهش نرخ سرد شدن شاهد درشت شدن دندریت ها خواهیم بود. با کاهش نرخ سرد شدن فرصت بیشتری برای رشد دندریت ها و درشت شدن آ نها ایجاد م یشود درصد رقت آهن نیز افزایش م ییابد که باعث کاهش کروم و کبالت در نزدیکی های فصل مشترک یشود. آزمایش های سختی نشان داد با افزایش تعداد پاس و در نتیجه افزایش حرارت ورودی سختی از 450 به 430 ویکرز کاهش یافت. نرخ سایش که عمدتا به سایش خراشان م یرسند به دلیل نرم بودن فاز زمینه و له شدن فاز زمینه به وسیله کاربیدها و فرو رفتن کاربیدهای سخت در فاز زمینه نرم و در نتیجه ماندن بر روی قطعه با افزایش حرارت ورودی کاهش م ییابد XRD فازهای کاربید کروم ، کاربید کبالت و آهن و کبالت را به ما نشان داد که این عناصر دارای شدیدترین پیک ها بودند.

ارزیابی خواص سطحی روکش استلایت 6 با تغییر تعداد پاس Keywords:

ارزیابی خواص سطحی روکش استلایت 6 با تغییر تعداد پاس authors

حسن چراغی کوتیانی

اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، دانشکده تحصیلات تکمیلی (کارشناس ارشد مهندسی مکانیک)

بهنام لطفی

هواز، دانشگاه شهید چمران، دانشکده مهندسی مواد (استادیار)

محمد حسین باغبانیان

اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، دانشکده تحصیلات تکمیلی (کارشناس ارشد مهندسی مکانیک)

موسی عامریان

اهواز، دانشگاه شهید چمران، دانشکده مهندسی مواد (کارشناسی ارشد متالورژی)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ف. مدی، م. شمعانیان، ف.اشرفی‌زاده، " روکش کاری کامپوزیتی استلات ...
اآماده، م وطن آرا، " بررسی ریز ساختاری و ترکیب ...
م. احمد پور ساملی، م شمعانیان، بررسی ساختار میکروسکپی روکش ...
م بینش، تکنیک های پشش دادن، انتشارات نشر طراح، .1384 ...
م. قربالی، پوشش دادن فلزات، انتشارات علمی دلشگاه صنعتی شریف، ...
ASM Metals Handbook, 1 993, Surface Engineering, Vol. 5 , ...
Hardsurfacng Aplication Manual, 1991, A guide for selection and use ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی خواص سطحی روکش استلایت 6 با تغییر تعداد پاس" توسط حسن چراغی کوتیانی، اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، دانشکده تحصیلات تکمیلی (کارشناس ارشد مهندسی مکانیک)؛ بهنام لطفی، هواز، دانشگاه شهید چمران، دانشکده مهندسی مواد (استادیار)؛ محمد حسین باغبانیان، اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، دانشکده تحصیلات تکمیلی (کارشناس ارشد مهندسی مکانیک)؛ موسی عامریان، اهواز، دانشگاه شهید چمران، دانشکده مهندسی مواد (کارشناسی ارشد متالورژی) نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین سمینار ملی مهندسی سطح پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استلایت GMAW سایش؛ ساختار میکروسکپی؛ رقت هستند. این مقاله در تاریخ 9 بهمن 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1156 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله اثر تغییر تعداد پاس جوشکاری بر رفتار سایشی روکش استلایت حاصل از جوشکاری GMAW بررسی می گردد. بدین منظور بر روی نمونه ها روکش استلایت به صورت یک پاس و دو پاس رسوب داده شد و جهت ارزیابی ریز ساختار آزمایش های متالوگرافی SEM و XRD انجام گرفت و بمنظور ارزیابی خواص روکش آزمایش های سختی و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی خواص سطحی روکش استلایت 6 با تغییر تعداد پاس با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.