سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کیفیت میکروبی آب شبکه توزیع شهر بوشهر از نظر شاخص HPC

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,168

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EECICO01_240

Index date: 7 February 2014

بررسی کیفیت میکروبی آب شبکه توزیع شهر بوشهر از نظر شاخص HPC abstract

یکی از مهمترین پژوهش های بهداشتی بررسی کیفیت میکروبی آب می باشد. امروزه باکتری های هتروتروف (شاخص HPC) به عنوان مکمل شاخص کلیفرم در کنترل کیفی آب مورد توجه قرار گرفته است. سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا حداکثر مجاز تعداد باکتری های هتروتروف را در آب شبکه توزیع CFU/ml 500 تعیین کرده است. با نظر به اینکه تعیین باکتری های هتروتروف در آب آشامیدنی شهر بوشهر جزء آزمایش های معمول نبوده و اطلاعات منتشر شده ای در این زمینه وجود ندارد لذا در این مطالعه شاخص HPC مورد بررسی قرار گرفته و مقادیر آن تعیین شد. در این مطالعه 30 نمونه از مناطق مختلف شهر به گونه ای انتخاب شد که کل شهر را پوشش دهد. نمونه ها به صورت تصادفی و تحت شرایط استاندارد تهیه و از نظر شاخص HPC، کلر آزاد باقیمانده، pH و دما مورد آزمایش قرار گرفتند. برای کشت باکتری های هتروتروف از محیط کشت R2A استفاده شد. آنالیز آماری نتایج بدست آمده از طریق آزمون همبستگی پیرسون با استفده از نرم افزار SPSS انجام گردید. در کل نمونه های برداشت شده از مناطق مختلف باکتری های هتروتروف مشاهده شد. بر اساس نتایج شمارش باکتری، تعداد باکتری های هتروتروف در 3 منطقه بالای حد استاندارد اندازه گیری شد. آنالیزنتایج آماری ارتباط معنی داری را بین HPC و کلر باقیمانده نشان داد (p<0.05 ). همچنین بین دو شاخص HPC و pH نیز ارتباط معنی داری وجود داشت به طوری که با افزایش pH، HPC نیز افزایش می یابد (p<0.01). نتایج بدست آمده نشان داد که در آب شبکه توزیع شهر بوشهر باکتری های هتروتروف حضور دارد و از آن جاییکه برای حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه تامین آب آشامیدنی سالم از ضروریات اولیه است، لذا پایش مداوم سیستم های آبرسانی و شناسایی منابع ورود آلودگی امری ضروری به نظر می رسد.

بررسی کیفیت میکروبی آب شبکه توزیع شهر بوشهر از نظر شاخص HPC Keywords:

بررسی کیفیت میکروبی آب شبکه توزیع شهر بوشهر از نظر شاخص HPC authors

داریوش رنجبر

مربی، کارشناس ارشد مهندسی بهداشت محیط، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Parson A, Jefferson B. Introduction to Potable Water Treatment Processes: ...
Giannoulis N, Maip V, Konstantinou I, Albanis T, Dimoliatis I. ...
Payment P, Waite M, and Dufour A. Introducing Parameters for ...
Bartram J, Cotruvo J, Exner M, Fricker C, and Glasmacher ...
Bitton, G., 2002. Encyclopedia ofenvironment microbiology, 3, John Wiley.Carter, J.T., ...
Allen MJ, Brecher RW, Copes R, Hrudey SE. Turbidity and ...
Bartram J, Cotruvo J, Exner M, Fricker C, Glasmacher A ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کیفیت میکروبی آب شبکه توزیع شهر بوشهر از نظر شاخص HPC" توسط داریوش رنجبر، مربی، کارشناس ارشد مهندسی بهداشت محیط، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ وحید نوروزی کرباسدهی؛ سیده رقیه میراحمدی؛ مژگان کشتکار نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی محیط زیست، انرژی و صنعت پاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باکتری های هتروتروف، HPC، کیفیت میکروبی، آب آشامیدنی، بوشهر هستند. این مقاله در تاریخ 18 بهمن 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1168 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مهمترین پژوهش های بهداشتی بررسی کیفیت میکروبی آب می باشد. امروزه باکتری های هتروتروف (شاخص HPC) به عنوان مکمل شاخص کلیفرم در کنترل کیفی آب مورد توجه قرار گرفته است. سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا حداکثر مجاز تعداد باکتری های هتروتروف را در آب شبکه توزیع CFU/ml 500 تعیین کرده است. با نظر به اینکه تعیین باکتری های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کیفیت میکروبی آب شبکه توزیع شهر بوشهر از نظر شاخص HPC با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.