سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش مدیریت کیفیت در افزایش کارآیی و اثربخشی پروژه های فن آوری اطلاعات

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,928

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CQM06_047

Index date: 24 January 2007

نقش مدیریت کیفیت در افزایش کارآیی و اثربخشی پروژه های فن آوری اطلاعات abstract

در عصر کنونی که عصر انفجار اطلاعات و جامعه اطلاعاتی نیز نام گرفته است، مزیت های استفاده از فن آوری اطلاعات (IT) و سیستم های اطلاعاتی (IS) در افزایش بهره وری، عرضه سریع اطلاعات و ارائه خدمت مطلوب تر به مشتریان موجب گردیده اکثر سازمانها بدنبال استقرار و استفاده از سیستم های اطلاعاتی باشند . عدم توجه به مسائل و مشکلاتی که موجب کاهش اثربخشی و کارایی پروژه های فن آوری اطلاعات می گردد می تواند زیان های جبران ناپذیری را به سازمان ها تحمیل نموده و در برخی موارد، سازمان را به شکست بکشاند . مدیریت کیفیت، مدیریت مؤثر انتظارات و خواسته های کاربران، همسویی راهبرد IT با راهبرد سازمان مدیریت مؤثر تغییرات، کنترل اندازه و پیچیدگی پروژه، تجربه و مهارت مدیریت پروژه، مدیریت ریسک ها و مخاطرات پروژه و لزوم نظارت و بازبینی حین و پس از اجراء از عواملی هستند که به افزایش اثربخشی پروژه های فن آوری اطلاعات یاری می رسانند . هر چند این عوامل متعدد است، ولی مدیریت کیفیت در این میان نقش محوری ایفاء می کند . هدف این مقاله تبیین نقش مدیریت کیفیت در کارایی و اثربخشی پروژه های فن آوری اطلاعات با توجه به تضمین کیفیت نرم افزار (SQA) و مدیریت کیفیت فراگیر (TQM) می باشد که در آن، ابتدا به تعریف کارایی، اثربخشی، کیفیت و مدیریت کیفیت در پروژه های فن آوری اطلاعات خواهیم پرداخت و سپس با توجه به (SQA) و (TQM) عوامل افزایش اثربخشی این پروژه ها را تشریح خواهیم کرد

نقش مدیریت کیفیت در افزایش کارآیی و اثربخشی پروژه های فن آوری اطلاعات Keywords:

نقش مدیریت کیفیت در افزایش کارآیی و اثربخشی پروژه های فن آوری اطلاعات authors

مرتضی کوشا

عضو هیئت علمی و معاون پژوهشی مرکز تحقیقات مهندسی اصفهان

محمود رفیعی

عضو هیئت علمی و معاون طرح و برنامه مرکز تحقیقات مهندسی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسلایت، استیو، "تکنولوژی اطلاعات" ترجمه محمد منتظری. ...
بررسی تاثیر فن‌آوری اطلاعات IT و مدیریت کیفیت جامع (TQM) ...
صرافی زاده، اصغر، فن‌آوری اطلاعات در سازمان" ...
عبدالکریمی مهوش، "مدیریت دانش، فن آوری و خلاقیت و نقش ...
دفت، ریچاردال، تئوری سازمان و طراحی ساختار" ترجمه علی پارسائیان ...
مجله توسعه مدیریت، بهار 81، شماره55، ص37 ...
شاهوار، شیوا، کنترل مرغوبیت نرم‌افزار ...
اسماعیلی، مهدی و پرستو موسوی، ارزیابی فن آوری اطلاعات" تدبیر، ...
حسین زاده، داوود و صدیقه، صمائیان، مفاهیم و فلسفه مدیریت ...
International Organization for S t andardization, V8.ISQ.c. ...
Yardley, David Successful IT Project Delivery, Addi son-Wesley, 2002. ...
Garvin, D. What Dose Product quality mean.1984 ...
Hashmi, Kurram, Introduction & Impl ementation of TQM. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش مدیریت کیفیت در افزایش کارآیی و اثربخشی پروژه های فن آوری اطلاعات" توسط مرتضی کوشا، عضو هیئت علمی و معاون پژوهشی مرکز تحقیقات مهندسی اصفهان؛ محمود رفیعی، عضو هیئت علمی و معاون طرح و برنامه مرکز تحقیقات مهندسی اصفهان نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس بین المللی مدیران کیفیت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فن آوری اطلاعات، کارایی، اثربخشی، مدیریت کیفیت جامع، تضمین کیفیت نرم افزار هستند. این مقاله در تاریخ 4 بهمن 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5928 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در عصر کنونی که عصر انفجار اطلاعات و جامعه اطلاعاتی نیز نام گرفته است، مزیت های استفاده از فن آوری اطلاعات (IT) و سیستم های اطلاعاتی (IS) در افزایش بهره وری، عرضه سریع اطلاعات و ارائه خدمت مطلوب تر به مشتریان موجب گردیده اکثر سازمانها بدنبال استقرار و استفاده از سیستم های اطلاعاتی باشند . عدم توجه به مسائل و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش مدیریت کیفیت در افزایش کارآیی و اثربخشی پروژه های فن آوری اطلاعات با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.