سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی راکتورهای بستر سیال پلیمریزاسیون الفین ها

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,237

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC10_068

Index date: 26 January 2007

مدلسازی راکتورهای بستر سیال پلیمریزاسیون الفین ها abstract

تقسیم بندی مدل های ریاضی راکتورهای بستر سیال برای پلیمریزاسیون الفین ها بر اساس تعداد فازها بصورت، مدل های یک فازی، دو فازی و سه فازی انجام می شود. در این تحقیق، از یک مدل دو فازی حالت پایا جهت بررسی تاثیر سرعت سطحی گاز و قطر حباب بر عملکرد راکتور استفاده شده است. در این مدل اثرات متقابل میان فازهای حباب و امولسیون در نظر گرفتن گرفته شده است. همچنین، تاثیر سرعت سطحی گاز بر دمای فاز امولسیون ، گرادیان دمای میان فاز امولسیون و فاز حباب و گرادیان غلظت منومر میان فازهای حباب و امولسیون از پارامترهایی هستند که مورد بررسی قرار گرفتند. جهت شبیه سازی فرایند مورد نظر نرم افزاری در محیط MATLAB نوشته شد که برای حل معادلات مدل استفاده گردید. نتایج پیش بینی شده توسط مدل شامل تاثیر سرعت سطحی گاز در محدوده 3 الی 6 برابر حداقل سرعت سیال سازی و قطر حباب 5 الی 40 سانتیمتر، با نتایج ارائه شده در منابع علمی مقایسه گردید. دمای فاز حباب در سرعت های سطحی مذکور حدود 6-5 درجه سانتی گراد کمتر از فاز امولسیون می باشد. در دبی های خوراک کاتالیست پایین، کاهش قطر حباب موجب کاهش دمای امولسیون می شود و گرادیان دمای میان فازهای امولسیون و حباب برای حبابهای بزرگ ، خیلی بیشتر از حبابهای کوچک است. مقایسه بصری منحنی های بدست آمده در این تحقیق با نتایج ارائه شده در متون علمی حاکی از تطابق خوب آنها است.

مدلسازی راکتورهای بستر سیال پلیمریزاسیون الفین ها Keywords:

مدلسازی راکتورهای بستر سیال پلیمریزاسیون الفین ها authors

محمدعلی دهنوی

دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران

نوراله کثیری

دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران

شاهرخ شاه حسینی

دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- Production of Polyethylene Using Gas Fluidized Bed Reactor, Tham ...
- McAuley, K.B., MacGregor, J .F _ and Hamielec, A.E ...
- Hutchinson, R.A. and Ray, W.H., _، P olymerization of ...
- McAuley, K.B _ , Talbot, J.P. and Harris, T.J., ...
- Choi, K.Y., and Ray, W. H., ،The dynamic behaviour ...
- Hatzantonis, H., Yiannoulakis, H., Yiagopoulos, A., Kiparissides, C., *Recent ...
- Soares, J.B.P., and Hamielec, A. E., ،General Dynamic Mathematical ...
- Fernandes, F.A.N., and Lona, L.M.F., ،Fluidized Bed Reactor and ...
- Fernandes, F.A.N., and Lona, L.M.F., _، Fluidized-bed reactor modeling ...
- Fernandes, F.A.N., and Lona, L.M.F., ،The fluidized bed reactor ...
- Fernandes, F.A.N., and Lona, L.M.F., ،Fluidized bed reactor for ...
- Ki ashemshaki, A _ _ Mostoufi, N., S _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی راکتورهای بستر سیال پلیمریزاسیون الفین ها" توسط محمدعلی دهنوی، دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران؛ نوراله کثیری، دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران؛ شاهرخ شاه حسینی، دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدلسازی ، راکتورهای بستر سیال ، پلیمریزاسیون الفین ها ، مدل دو فازی هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2237 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تقسیم بندی مدل های ریاضی راکتورهای بستر سیال برای پلیمریزاسیون الفین ها بر اساس تعداد فازها بصورت، مدل های یک فازی، دو فازی و سه فازی انجام می شود. در این تحقیق، از یک مدل دو فازی حالت پایا جهت بررسی تاثیر سرعت سطحی گاز و قطر حباب بر عملکرد راکتور استفاده شده است. در این مدل اثرات متقابل میان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی راکتورهای بستر سیال پلیمریزاسیون الفین ها با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.