سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

الگوریتم جدید ردیابی نقطه­ی ماکزیمم توان (MPPT) برای سیستم تولید برق بادی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,805

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCNIEE02_085

Index date: 18 February 2014

الگوریتم جدید ردیابی نقطه­ی ماکزیمم توان (MPPT) برای سیستم تولید برق بادی abstract

این مقاله بر روی بهینهسازی سیستمهای کنترل تعقیب توان باد به منظور کسب حداکثر نیروی باد در سیستم تولید متمرکز شده است. در اینکار، یک مدل شبیهسازی مکانیکی برای سیستم تولید نیرو در توربین بادی با سرعت متغیر ایجاد شده است. سیستم شامل یک توربینبادی با سیستم انتقال الزامی، و یک ژنراتور سنکرون با مغناطیس دایمی و سیستم کنترل برداری آن است. یک کنترل فازی جدید مبتنی بر روشتپهنوردی برای کنترل تعقیب توان پیشنهاد و استفاده شده تا نیروی باد را برای سیستم تحت شرایط مختلف بهینه نماید. دو روش فعلی کنترل تعقیب توان، روش کنترل نسبت سرعت نوک و روش کنترل بدون حسگر سرعت، نیز در مورد سیستم نیروی باد استفاده شدهاند. شبیهسازی رایانهای با یک سیستم تولید برق بادی 5 کیلووات انجام شده است. نشان داده شده که روش پیشنهادی به طور کلی بهتر از دو روش موجود بودهاست، به خصوص زمانی که نقطه کاری دور از نقطه حداکثر قرار دارد. روش کنترل پیشنهادی زمانی که نقطه کاری نزدیک به نقطه پیک است دارای مشخصه قابل قیاسی با روشهای موجود میباشد. روش کنترل فازی پیشنهادی از نظر محاسباتی کارآمد بوده و به راحتی میتواند در زمان واقعی مورد استفاده قرار گیرد.

الگوریتم جدید ردیابی نقطه­ی ماکزیمم توان (MPPT) برای سیستم تولید برق بادی Keywords:

الگوریتم جدید ردیابی نقطه­ی ماکزیمم توان (MPPT) برای سیستم تولید برق بادی authors

ابراهیم عرب

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق قدرت ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بروجرد،

محمدرضا علیزاده پهلوانی

استادیار ، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، گروه مهندسی برق،

پیمان نادری می آبادی

استادیار ، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، گروه مهندسی برق،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
overview of wind 4Anه [2] T. Ackermann and L. Soder, ...
D. _ and L. Niu, "Reliability analysis of electric distribution ...
M. Gu, "Research on strategic importance of non- grid-connected wind ...
A. Chertok, D. Hablanian, and P. McTaggart, "Development of a ...
B. Neammanee, S. Sirisumranukul , and S. Chatratana, ، Control ...
D. Liu, Z. Wu, H. Wang, and T. Wang, "Mppt ...
F. Bianchi, H. De Battista, and R. Mantz, Wind turbine ...
R. Krishnan, Electric motor drives modeling, analysis, and control, vol. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "الگوریتم جدید ردیابی نقطه­ی ماکزیمم توان (MPPT) برای سیستم تولید برق بادی" توسط ابراهیم عرب، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق قدرت ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بروجرد،؛ محمدرضا علیزاده پهلوانی، استادیار ، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، گروه مهندسی برق،؛ پیمان نادری می آبادی، استادیار ، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، گروه مهندسی برق، نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی ایده های نو در مهندسی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توان بادی ،روش تپه نوردی، سیستم کنترل، کنترل فازی ،نسبت سرعت نوک هستند. این مقاله در تاریخ 29 بهمن 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1805 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مقاله بر روی بهینهسازی سیستمهای کنترل تعقیب توان باد به منظور کسب حداکثر نیروی باد در سیستم تولید متمرکز شده است. در اینکار، یک مدل شبیهسازی مکانیکی برای سیستم تولید نیرو در توربین بادی با سرعت متغیر ایجاد شده است. سیستم شامل یک توربینبادی با سیستم انتقال الزامی، و یک ژنراتور سنکرون با مغناطیس دایمی و سیستم کنترل برداری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله الگوریتم جدید ردیابی نقطه­ی ماکزیمم توان (MPPT) برای سیستم تولید برق بادی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.