سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

چرخش هوای گرم خروجی در خشک کن خورشیدی و تأثیر آن بر راندمان دستگاه

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 729

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI21_1125

Index date: 23 February 2014

چرخش هوای گرم خروجی در خشک کن خورشیدی و تأثیر آن بر راندمان دستگاه abstract

خشک کن خورشیدی شامل یک واحد جذب انرژی خورشید، فن برای ایجاد جریان هوای گرم در خشک کن، محفظه استقرار سینی های محصول، دیفیوزر (کانال ارتباطی بین واحد جذب و محفظه)، مکانیزم دریافت مستقیم تابش خورشید، پایش دما در نقاط مختلف خشک کن و مکانیزم تغییر زاویه واحد جذب انرژی خورشید می باشد. از محدودیت های خشک کن خورشیدی اتلاف هوای گرم خروجی از خشک کن می باشد. برای جلوگیری از این اتلاف، کانال برگشت در خشک کن و در انتهای خروجی محفظه تعبیه شده است که وظیفه برگشت دادن ه وای گرم خروجی و ا ستفاده مجدد آن برای فرایند خشک کردن را به عهده دارد. ارزیابی این خشک کن در راستای مطالعه تأثیر برگشت جریان هوای گرم خروجی از مخزن و استفاده مجدد آن بر راندمان، با خشک کردن لایه های نازک گوجه فرنگی با ضخامت 6 میلی متر در 3 سطح جریان هوا (0/018، 0/036 و 0/054 متر مکعب بر ثانیه)، 4 سطح میزان باز بودن دریچه برگشت جریان (صفر، 50، 75 و 87/5 درصد) در فصل پائیز انجام شد. در کلیه آزمایش ها، زاویه شیب واحد جذب 45 درجه نسبت به سطح افقی در نظر گرفته شد. در مزان های مختلف در طی فرایند خشک شدن، نمونه ها توزین و تغییرات رطوبت محصول در طی فرایند تا رسیدن به رطوبت 12 درصد (برپایه تر) تعیین شد. در این راستا راندمان خشک کن نیز در حالت های مختلف محاسبه گردید. نتایج حاصل از آزمایشات انجام شده در این تحقیق نشان داد که در هر سه سطح جریان هوا (0/018، 0/036، 0/054 متر مکعب بر ثانیه)، 75 درصد برگشت جریان حداقل مقدار مصرف انرژی و بیشترین راندمان را برای خشک کن به دنبال خواهد داشت.

چرخش هوای گرم خروجی در خشک کن خورشیدی و تأثیر آن بر راندمان دستگاه Keywords:

خشک کن خورشیدی , چرخش جریان هوای خروجی , انرژی مصرفی , راندمان

چرخش هوای گرم خروجی در خشک کن خورشیدی و تأثیر آن بر راندمان دستگاه authors

امیدرضا روستاپور

عضو هیئت علمی بخش فنی و مهندسی کشاورزی- مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس

احمد افسری

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

یاسر جهانگیر

دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی- بخش مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Abene, A., V., Dubois, M., Le-Ray and A., Ouagued. 200)4. ...
Bolin, H.R., A.E., Staford and C.C. Huxsoll. 1978. Solar heated ...
Cacmak, G. and C, Yildiz. 2009. Design of a new ...
Janjai, S., N., Lamlert, P., Intawee, B., Mahayothee, B.K., Bala, ...
Lalit, M., S., Santosh and S.N. Naik. 2010. Solar dryer ...
Lopez- Vidana, E.C., L.1., Mendez- Lagulas and J., Rodriguez- Ramirez. ...
Roman, F., M., Nagle, H., Leis, S., Janjai, B., Mahayothee, ...
Roustapour, O.R. and Zomorodian, A.A. 2013. Development and Evaluation of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "چرخش هوای گرم خروجی در خشک کن خورشیدی و تأثیر آن بر راندمان دستگاه" توسط امیدرضا روستاپور، عضو هیئت علمی بخش فنی و مهندسی کشاورزی- مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس؛ احمد افسری، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز؛ یاسر جهانگیر، دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی- بخش مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشک کن خورشیدی، چرخش جریان هوای خروجی، انرژی مصرفی، راندمان هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 729 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشک کن خورشیدی شامل یک واحد جذب انرژی خورشید، فن برای ایجاد جریان هوای گرم در خشک کن، محفظه استقرار سینی های محصول، دیفیوزر (کانال ارتباطی بین واحد جذب و محفظه)، مکانیزم دریافت مستقیم تابش خورشید، پایش دما در نقاط مختلف خشک کن و مکانیزم تغییر زاویه واحد جذب انرژی خورشید می باشد. از محدودیت های خشک کن خورشیدی اتلاف ... . برای دانلود فایل کامل مقاله چرخش هوای گرم خروجی در خشک کن خورشیدی و تأثیر آن بر راندمان دستگاه با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.