سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر تسهیلات بانکی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی: تجربه کشورهای منتخب آسیایی با عملکرد بالای اقتصادی (HPAEs)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,568

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MBMCONF01_072

Index date: 23 February 2014

اثر تسهیلات بانکی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی: تجربه کشورهای منتخب آسیایی با عملکرد بالای اقتصادی (HPAEs) abstract

رشد و توسعه اقتصادی پایدار، عمده ترین هدف اقتصادی کشورهاست. در کشورهای درحال توسعه، سرمایه گذاری بخش خصوصی به عنوان یکی از عوامل موثر و تعیین کننده رشد اقتصادی، با مشکل محدودیت تأمین مالی مواجه است. فقدان یا گسترش محدود بازار بورس و سرمایه در این کشورها، جهت تأمین مالی بنگاههای تولیدی و واحدهای تجاری،موجب حضور فعالتر بانکها در این زمینه شده است. بر این اساس، بانکها میتوانند از طریق تأمین منابع مالی مورد نیاز این بخش در گسترش سرمایه گذاری بخش خصوصی موثر باشند. بنابراین در این مقاله، به بررسی اثر تسهیلات بانکی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی در کشورهای منتخب آسیایی با عملکرد بالای اقتصادی (HPAEs) طی دوره زمانی (2010-2001) با استفاده از الگوی شتاب انعطاف پذیر و روش داده های تابلویی در برآورد الگوی تجربی پرداخته شده - است. یافته ها بیانگر رابطه مثبت و معنی دار سرمایه گذاری بخش خصوصی با اعتبارات بانکی و تولید بخش خصوصی است. از سوی دیگر اثر منفی سرمایه گذاری دولتی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی نشان دهنده اثر برونرانی سرمایه گذاری دولتی است. همچنین موجودی سرمایه با معنی داری در سطح اهمیت 10 % بر سرمایه گذاری بخش خصوصی اثر منفی دارد که با انتظارات تئوری سازگار است.

اثر تسهیلات بانکی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی: تجربه کشورهای منتخب آسیایی با عملکرد بالای اقتصادی (HPAEs) Keywords:

تسهیلات بانکی , تامین مالی , سرمایه گذاری بخش خصوصی , کشورهای منتخب آسیایی (HPAEs)

اثر تسهیلات بانکی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی: تجربه کشورهای منتخب آسیایی با عملکرد بالای اقتصادی (HPAEs) authors

سیدکمیل طیبی

استاد گروه اقتصاد دانشگاه اصفهان

نجیب اله ارشد

دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه اصفهان

وفا حمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سلیمی فر، م.، قوی، م. (1)"تسهیلات بانک‌ها _ سرمایه‌گذاری خصوصی ...
قربانی، م.، شکری، .، مطلبی، _ "کاربرد الگوی تصحیح خطای ...
کشاورزیان پیوستی، .، ضیایی بیگدلی، _ "نقش تسهیلات بانکی در ...
Acosta, P. & Loza A.(20 03). "Short and Long Run ...
Huang, Y. (201 0). Private Investment and Financial Development in ...
Page, J. (1994). The East Asian Miracle: Four Lessons for ...
Wai, U. & Wong, C.(1982). Determinants of Private Investment in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر تسهیلات بانکی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی: تجربه کشورهای منتخب آسیایی با عملکرد بالای اقتصادی (HPAEs)" توسط سیدکمیل طیبی، استاد گروه اقتصاد دانشگاه اصفهان؛ نجیب اله ارشد، دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه اصفهان؛ وفا حمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه اصفهان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس ملی توسعه مدیریت پولی و بانکی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تسهیلات بانکی، تامین مالی، سرمایه گذاری بخش خصوصی، کشورهای منتخب آسیایی (HPAEs) هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1568 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رشد و توسعه اقتصادی پایدار، عمده ترین هدف اقتصادی کشورهاست. در کشورهای درحال توسعه، سرمایه گذاری بخش خصوصی به عنوان یکی از عوامل موثر و تعیین کننده رشد اقتصادی، با مشکل محدودیت تأمین مالی مواجه است. فقدان یا گسترش محدود بازار بورس و سرمایه در این کشورها، جهت تأمین مالی بنگاههای تولیدی و واحدهای تجاری،موجب حضور فعالتر بانکها در این ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بانکداری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اثر تسهیلات بانکی بر سرمایه گذاری بخش خصوصی: تجربه کشورهای منتخب آسیایی با عملکرد بالای اقتصادی (HPAEs) با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.