سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بخش بندی پوست چهره با استفاده از شبکه عصبی این SOM جهت استفاده در سامانه ارزیابی اعمال جراحی چهره

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 826

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISFAHANELEC01_117

Index date: 14 March 2014

بخش بندی پوست چهره با استفاده از شبکه عصبی این SOM جهت استفاده در سامانه ارزیابی اعمال جراحی چهره abstract

امروزه اهمیت اعمال جراحی چهره بر هیچ‌کس پوشیده نیست . در این راستا نیاز به بخش بندی دقیق و مناسب از پوست رنگ چهره داریم تا بتوانیم ویژگی‌های مختلفی را از آن استخراج نماییم. تنش‌های بسیاری برای بخش بندی دقیق پوست تاکنون ارائه شده است. آنچه در این مقاله بیان می‌شود روشی است که ما را قادر می‌سازد که با استفاده از فضای رنگ جدید و کارآمد و با استفاده از شبکه عصبی SOM در دو مرحله، بخش بندی دقیق پوست را انجام دهی. روش ارائه شده در تعیین مرز دقیق پوست چهره از تصاویر رنگی باشه برو و جانبی مقاوم بود و دقت 96.85% روش پیشنهادی برای داده مورد آزمایش نشانگر کارایی آن نسبت به بقیه الگوریتم های مطرح در این مقاله از جمله الگوریتم SOM استاندارد و شبکه MLP می‌باشد.

بخش بندی پوست چهره با استفاده از شبکه عصبی این SOM جهت استفاده در سامانه ارزیابی اعمال جراحی چهره Keywords:

شبکه عصبی خود سازمانده , آموزش شبکه عصبی , ارزیابی عمل جراحی , بخش بندی پشت چهره , فضای رنگی IHLS

بخش بندی پوست چهره با استفاده از شبکه عصبی این SOM جهت استفاده در سامانه ارزیابی اعمال جراحی چهره authors

محمد امین بخش علی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی سهند نبریز

موسی شخصی

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی سهند تبریز

افشین ابراهیمی

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی سهند تدریس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
R. Khan, A. Hanbury, J. Stottinger, A. Bais, _ based ...
T. Ozkul and M.H. Ozkul, "Computer simulation tool for rhinoplasty ...
, No. 1, pp. 34-58, Jan. 2002. ...
multispectral satellite image classification", Proceedings of the Sixth Scandinavian Conference ...
USA, pp. 297-302, June 1992. ...
N. Papamarkos, "Color reduction using local features and a SOFM ...
IEEE Transactions on Pattern Analysis and Machine Intelligence, Vol.16, pp. ...
A.R. Robertson, "The CIE 1976 color difference formulae", Color Research ...
estimation, " Image Anal. Stereo, vol. 24, pp. 21-33, 2005. ...
Information and Systems, vol. E91-D, No. 5, pp. 1543-1551 May ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بخش بندی پوست چهره با استفاده از شبکه عصبی این SOM جهت استفاده در سامانه ارزیابی اعمال جراحی چهره" توسط محمد امین بخش علی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی سهند نبریز؛ موسی شخصی، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی سهند تبریز؛ افشین ابراهیمی، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی سهند تدریس نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی برق اصفهان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبکه عصبی خود سازمانده، آموزش شبکه عصبی، ارزیابی عمل جراحی، بخش بندی پشت چهره، فضای رنگی IHLS هستند. این مقاله در تاریخ 23 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 826 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه اهمیت اعمال جراحی چهره بر هیچ‌کس پوشیده نیست . در این راستا نیاز به بخش بندی دقیق و مناسب از پوست رنگ چهره داریم تا بتوانیم ویژگی‌های مختلفی را از آن استخراج نماییم. تنش‌های بسیاری برای بخش بندی دقیق پوست تاکنون ارائه شده است. آنچه در این مقاله بیان می‌شود روشی است که ما را قادر می‌سازد که با ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بخش بندی پوست چهره با استفاده از شبکه عصبی این SOM جهت استفاده در سامانه ارزیابی اعمال جراحی چهره با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.