سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر دما بر توانایی تجزیه نفت سفید توسط باکتری‌ Enterobacter cloacae

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 910

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BIOREMEDIATION01_131

Index date: 14 March 2014

تاثیر دما بر توانایی تجزیه نفت سفید توسط باکتری‌ Enterobacter cloacae abstract

جهت جداسازی و شناسایی باکتری‌های تجزیه کننده نفت و ترکیبات نفتی و بررسی اثر دما بر عملکرد میکروارگانیسم‌هایک نمونه خاک آلوده به لجن‌های نفتی که فرآینده زیست‌پالایی بر روی آن انجام شده بود از پالایشگاه بندرعباس جمع‌آوریو از آنها جدایه‌هایی در دو دمای 28 و 37 درجه سانتی‌گراد جداسازی شد. سه جدایه در دمای 28 درجه سانتی‌گراد و سه جدایه در دمای 37 درجه سانتی‌گراد جداسازی شد. بعد از شناسایی سویه‌ها با استفاده از آزمون‌های بیوشیمیایی، کیت شناسایی API20E و توالی‌یابی ژن 16S rDNA مشخص شد Enterobacter cloacae در هر دو دما از خاک جداسازی شده است. بررسی توانایی رشد باکتری با جایگزینی غلظت 20 درصد نفت سفید با عنصر کربندر محیط کشت SSM نشان داد که این باکتری در هیچ کدام از دو دمای مورد آزمایش نتوانست رشد نماید. از طرف دیگر این باکتری در محیط کشت SSM فاقد منبع گوگرد با جایگزینی غلظت 20 درصد نفت سفید در هر دو دما رشد داشت ولی رشد در دمای 28 درجه سانتی‌گراد نسبت به 37 درجه سانتی‌گراد بهتر بود. نتایج کروماتوگرافی گازی نشان داد که میزان تجزیه نفت سفید توسط این باکتری هنگامی که به عنوان تنها منبع گوگرد مورد استفاده قرار گرفت در دمای 28 درجه سانتی‌گراد 43/67 درصد بوده در حالی که در دمای 37 درجه سانتی‌گراد 24/32 درصد بود. به نظر می‌رسد غلظت بالای نفت سفید در شرایط نبود منبع کربن محدود کننده رشد این باکتری باشد. از طرف دیگر افزایش دما موجب کاهش توانایی تجزیه نفت سفید در شرایط فقدان منبع گوگرد در محیط کشت شد.

تاثیر دما بر توانایی تجزیه نفت سفید توسط باکتری‌ Enterobacter cloacae Keywords:

تاثیر دما بر توانایی تجزیه نفت سفید توسط باکتری‌ Enterobacter cloacae authors

محمد مجرد

کارشناس ارشد

عباس عالم زاده

استادیاردانشگاه شیراز

محمد جواهری

استادیاردانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Research International , 2011:1-13. 2. ...
B iodegradation. 2010. 22: 231-241 3. ...
Symbiotic association, biotechnology, applied microbiology. 3rd Edition. New York, Springer. ...
exopo lysaccharide as a bioemulsifie. Chemosphere 2010. 80 :951-956. 5. ...
Differentiating its effects On interfacial tension and wettability alteration Mechanisms ...
bioremediation potential of oil-degrading bacteria from oil-polluted sites of south ...
Microbiology. 1989, 55: 1665-1669 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر دما بر توانایی تجزیه نفت سفید توسط باکتری‌ Enterobacter cloacae" توسط محمد مجرد، کارشناس ارشد؛ عباس عالم زاده، استادیاردانشگاه شیراز؛ محمد جواهری، استادیاردانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش تخصصی زیست پالایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله Enterobacter cloacae؛ نفت سفید؛ دما؛ زیست‌پالایی هستند. این مقاله در تاریخ 23 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 910 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جهت جداسازی و شناسایی باکتری‌های تجزیه کننده نفت و ترکیبات نفتی و بررسی اثر دما بر عملکرد میکروارگانیسم‌هایک نمونه خاک آلوده به لجن‌های نفتی که فرآینده زیست‌پالایی بر روی آن انجام شده بود از پالایشگاه بندرعباس جمع‌آوریو از آنها جدایه‌هایی در دو دمای 28 و 37 درجه سانتی‌گراد جداسازی شد. سه جدایه در دمای 28 درجه سانتی‌گراد و سه جدایه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر دما بر توانایی تجزیه نفت سفید توسط باکتری‌ Enterobacter cloacae با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.