سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش طراحی معماری در کاهش اثرات مخرب زمین لرزه در ساختمان های مسکونی اسکلت بتن آرمه

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 798

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ECSD01_109

Index date: 16 March 2014

نقش طراحی معماری در کاهش اثرات مخرب زمین لرزه در ساختمان های مسکونی اسکلت بتن آرمه abstract

زمین لرزه 31 خرداد 1369 رودبار و منجیل - که از لحاظ بزرگی و تلفات در ردیف ششمین زلزله در جهان و بزرگترین زلزله ثبت شده کشور در قرن بیستم بوده و 36898 نفر کشته داشته و زمین لرزه 5 دی 1382 بروات و بم - که باعث کشته شدن 26000 نفر و براتی 53124 واحد مسکونی شهری و روستایی شد. مدارک ناخوشایندی ارائه دادند مبنی بر اینکه اکثر ساختمان های اسکلت بتنی مسکونی کم طبقه مقاومت بسیار کمی در برابر زمین لرزه دارند. اشتباهات و غفلت ها در طراحی معماری تاثیر منفی فراوانی بر رفتار سازه ای ساختمان ها دارد در ایران طراحی زمین لرزه ای صرفا در حیطه مسوولیت مهندسی عمران و سازه قرار می گیرد در نتیجه معماران در رابطه با تاثیرات تصمیمات طرح هایشان روی عملکرد زمین لرزه ای ساختمان ها بخوبی آگاه نمی شوند. آسیب های ساختاری در ساختمان های فرو ریخته نشان می دهند که اکثر اشتباهات طراحی که منجر به ویرانی ساختمان ها می شوند بر اثر تصمیمات غلط معماری هستند. این مقاله قصد دارد تا مفهوم طرح مقاوم در برابر زمین لرزه را برای معماران به شکل قابل فهمی ارائه دهد. هدف نهایی ایجاد آگاهی بیشتر از طراحی ساختمان مقاوم در برابر زمین لرزه است.

نقش طراحی معماری در کاهش اثرات مخرب زمین لرزه در ساختمان های مسکونی اسکلت بتن آرمه Keywords:

نقش طراحی معماری در کاهش اثرات مخرب زمین لرزه در ساختمان های مسکونی اسکلت بتن آرمه authors

مازیار خاکی

کارشناس ارشد معماری، هیات علمی دانشگاه شمال، آمل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کزاد، جهانشاه، (تابستان 9ه. فرم، شکل، گتالت. فصلنامه‌ی معماری و ...
Altimtay E.)2001(The design of reinforced Concrete Structures with Frames and ...
Bayulke N. 1998 (Earthquakes and earthquake resistant buildings. Ankara, Turkey: ...
Gonencen K .(2000) The arragment of seismic behavior in architectural ...
Karaesman E..(196) Type of Structural damages and factors that increase ...
Ozmen C, Unay AI.(2004) In : Zingoni A, editor. Proceeding ...
Unay AI, Atimtay E.(1999) In _ Maria Boyazaki, Editor. Les ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش طراحی معماری در کاهش اثرات مخرب زمین لرزه در ساختمان های مسکونی اسکلت بتن آرمه" توسط مازیار خاکی، کارشناس ارشد معماری، هیات علمی دانشگاه شمال، آمل نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش مهندسی عمران و توسعه پایدار با محوریت کاهش خطرپذیری در بلایای طبیعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طرح معماری، ساختمانهای مسکونی، طراحی زمین لرزه ای، اشتباهات طراحی هستند. این مقاله در تاریخ 25 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 798 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زمین لرزه 31 خرداد 1369 رودبار و منجیل - که از لحاظ بزرگی و تلفات در ردیف ششمین زلزله در جهان و بزرگترین زلزله ثبت شده کشور در قرن بیستم بوده و 36898 نفر کشته داشته و زمین لرزه 5 دی 1382 بروات و بم - که باعث کشته شدن 26000 نفر و براتی 53124 واحد مسکونی شهری و روستایی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله نقش طراحی معماری در کاهش اثرات مخرب زمین لرزه در ساختمان های مسکونی اسکلت بتن آرمه با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.