تحلیلی بر وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و نقش آن در مدیریت و توسعه پایدار شهری(مطالعه موردی:شهر امل)

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 943

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

TABARESTAN01_049

تاریخ نمایه سازی: 25 اسفند 1392

Abstract:

درعصرحاضر فناوری اطلاعات و ارتباطات باغلبه برمحدودیت های زمانی ومکانی به عنوان محوروکلید توسعه پایدار و مهمترین معیارتوسعه یافتگی سیمای جهان و الگوهای زندگی را دستخوش تغییر کرده و درواقع هم علت و هم معلول توسعه به شمار میرود شناخت و بهره گیری صحیح ازفرصت های جدیدی که این پارادایم حاکم برتوسعه به عنوان نیرومندترین ابزار توانمندسازی و برابرسازی درزمینه توسعه پایدار جهت پیشبرد اهداف اقتصادی اجتماعی سیاسی و... برای شکل بخشیدن به عصراینده ارایه میدهد مستلزم اگاهی و همراهی با این موج انقلابی است چرا که اندکی غفلت فرصت ها را به دیگران خواهد سپرد هدف ازاین پژوهش تعیین تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات درتوسعه پایدارشهرامل می باشد همچنین پژوهش حاضر ازنوع پژوهشهای کاربردی توسعه ای روش گرداوری اطلاعات ترکیبی ازروشهای اسنادی کتابخانه ای اینترنتی و پرسشنامه ای و روش بررسی آن توصیفی تحلیلی است که درآن ازنرم افزار اماری sPSS جهت تحلیل و نمایش اطلاعات و نتایج استفاده شده است نتایج حاکی ازآن دارد که شهرامل بخشی ازفرایند رشدوتوسعه اقتصاید خود را باتاکید و استفاده بهینه ازفناوری اطلاعات و ارتباطات طی می کند ازسویی کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات درشهر امل موجب شد که ارتباطات اجتماعی شهروندان تقویت شده و با افزایش سطح دانش و اگاهی مردم کیفیت زندگی آنان و ... را ارتقا بخشد

Keywords:

فناوری اطلاعات و ارتباطات , مدیریت , توسعه پایدار , آمل

Authors

عبدالله جعفرزاده

دانش آموخته برنامه ریزی شهری

اسفندیار کهزادی

دانش آموخته برنامه ریزی شهری

محمد رحیم آزادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :